Özlem Maraş: "Hizmet Eşitsizliğine Son Vereceğiz"


Özlem Maraş: "Hizmet Eşitsizliğine Son Vereceğiz"

Atakum'da köy statüsünden mahalle statüsüne geçen mahalleleri yeni dönemde hizmetle buluşturacaklarını söyleyen AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Hizmet eşitsizliğine son vereceğiz!" dedi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, ilçenin dört bir yanında ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Atakum'un Kabadüz Mahallesine giderek, burada vatandaşlarla sohbet eden Mimar Özlem Maraş, "Atakum'daki hizmet eşitsizliğine son vereceğiz. Özellikle köy statüsünden mahalle statüsüne geçen mahallelerimizi daha da yaşanılabilir bir hale getireceğiz" diye konuştu.

"MAHALLELERİMİZ GEREKEN HİZMETİ VE İLGİYİ GÖRECEK"

Atakum'un üst kesimlerindeki mahallelerin, hizmet eşitsizliğine maruz kaldığını ifade eden AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Doğal güzelliklerle dolu ilçemizin, bu güzelliklerini ön plana çıkartmamız gerekiyor. 56 mahallesi bulunan Atakum'da, geçtiğimiz yıllarda köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yaşam alanlarına, gereken ilginin gösterilmediğini biliyoruz. Bizim dönemimizde hizmet eşitsizliğine son verilecek. Atakum'un her bir mahallesi, merkez mahalleler gibi hizmet ve ilgi görecek. Bu noktada muhtarlarımız başta olmak üzere, bu bölgelerdeki vatandaşlarımızla fikir alışverişleri yapılacak ve projeler bu doğrultuda hazırlanacak" dedi.

"ATAKUM'UN HER NOKTASINA HİZMET GİDECEK!"

Atakum İlçesini karış karış bildiğini söyleyen Mimar Özlem Maraş, "Her bir mahallesini karış karış bildiğim Atakum'da, öncelikli sorunların neler olduğunu direkt birinci ağızlardan dinliyoruz. Bu konuda kapsamlı bir rapora sahibiz. Şimdi bu sorunları ortadan kaldırmak, merkezinden kırsalına Atakum'un her bir noktasına hizmet götürmek için kollarımızı sıvadık. Kurugökçe Mahallesinden, Sarıışık Mahallesine, Şenyurt Mahallesinden, Meyvalı Mahallesine kadar tüm mahallelerimizi, daha da yaşanılabilir bir hale getireceğiz. Ziyaretlerimiz sırasında gördüğümüz ilgi ve destekten anlıyoruz ki, hemşerilerimiz de bizimle birlikte bu değişimi ve gelişimi fazlasıyla istiyor" şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 28/11/2023 - 17:43