İletişim ve Beden Dilini Kullanmada En İyi Örnek Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır


İletişim ve Beden Dilini Kullanmada En İyi Örnek Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır

YUSUF ZİYA YILMAZ, RİZE SİYASET AKADEMİSİ'NDE KONUŞTU

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Beden Dili ve İletişimin önemini vurgulayan, karşısındakine duruşu ile düşüncesini açıklayabilen en iyi örnek Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Rize Siyaset Akademisi programında İletişimim Önemi başlıklı sunumu ile tecrübelerini paylaştı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda Yılmaz, siyaset ile iletişimin önemini aynı eksende harmanlayarak hazırladığı sunum ile dinleyiciler hem keyifli hem de bilgilendirici dakikalar yaşattı.

İLETİŞİMDE İLK İZLENİM ÇOK ÖNEMLİDİR

İletişimde ilk izlenimin öneminin büyük olduğunu belirten Yılmaz,"İnsan davranışları diğer insanlar üzerinde yaratılan ilk izlenim sonrasında şekillenir. İletişimde tekrarlanmayacak tek şey ilk izlenimdir. İnsanlar üzerinde yarattığımız ilk izlenim 30 saniye içinde oluşur. Bu süreyi bilinçli bir şekilde kullanmak karşımızdakiler üzerinde istediğimiz düşünce izleniminin doğmasına imkan verir" diye konuştu.

"BEDEN DİLİNİ KULLANMADA EN İYİ ÖRNEK CUMHURBAŞKANIMIZDIR""

Beden dilinin iletişimin yarısı olduğunu ifade ederek sözlerini sürdüren Milletvekili A. Adayı Yılmaz,"Karşılıklı iletişimde sözler yüzde 7, ses tonunun yüzde 43 ve yüzde 50'sini de beden dili oluşturur. Bu oranlara bakacak olursak eğer beden dilinin iletişimde ne kadar önemli olduğunu görürüz. Bu yüzden beden dilini daha iyi kullanmamız gerekiyor. Beden Dili ve İletişimin önemini vurgulayan, karşısındakine duruşu ile düşüncesini açıklayabilen en iyi örnek de Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 27/04/2018