Başkan Mustafa Demir’in 10 Kasım Mesajı


Başkan Mustafa Demir’in 10 Kasım Mesajı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Mustafa Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde, saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletine duyduğu sonsuz güven ve inançla çıktığı zorlu yolda, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' olarak adlandırdığı Cumhuriyetimizi; kardeşlik, birlik ve bütünlük ruhuyla koruyacaktır.

Bugün bizler de Atatürk'ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, Türkiye’yi daha aydınlık ve refah bir geleceğe taşıma gayreti içerisinde yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.

Bu duygu, düşüncelerimle vefatının 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum”


Yayın Tarihi: 09/11/2023 - 13:29