Murat Değirmenci: ‘’Cumhur İttifakının Gücüyle Atakum İlçesini Kazanacağız’’


Murat Değirmenci: ‘’Cumhur İttifakının Gücüyle Atakum İlçesini Kazanacağız’’

Ak Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Murat Değirmenci, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, MHP Atakum İlçe Başkanı Filiz Gök ve Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar’ı ziyaret etti. Ziyaret, Cumhur İttifakı'nın Atakum'daki birlik ve beraberliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Değirmenci, ziyarette yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı'nın Atakum'un kalkınması ve halkın refahı için önemli bir iş birliği olduğunu vurgulayarak, "Cumhur İttifakı, milletimizin birlik ve beraberliğini temsil ediyor. Biz de Atakum için Cumhur İttifakı'nın gücünü kullanarak ilçemizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu ittifak birliği, sadece seçim zamanı değil, daimî bir iş birliği olarak devam etmeli. İnşallah, 18 bölgede birlikte seçim zaferleri elde edeceğiz" dedi.

Değirmenci'nin Cumhur İttifakı üyelerine teşekkür etmesiyle sona eren ziyaret, Atakumlu vatandaşlar arasında olumlu bir yankı uyandırdı. Cumhur İttifakı'nın güç birliğinin, Atakum'un geleceği için önemli bir avantaj olduğuna inanan vatandaşlar, Değirmenci'nin liderliğindeki bu birlikteliğin ilçe için olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyor.


Yayın Tarihi: 24/12/2023 - 17:08