Atakum’da Serhat Türkel’e Büyük İlgi


Atakum’da Serhat Türkel’e Büyük İlgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek CHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı olan Serhat Türkel, ilçe genelinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Atakum’u karış karış gezen ve sıkılmadık el bırakmayan Türkel, esnaf ve vatandaşların sorunlarını, taleplerini tek tek dinliyor. Türkel ilçenin dört bir yanında gerçekleştirdiği ziyaretlerde Atakumluların büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Atakumlularla yaptığı görüşmelerde hayatının tamamının geçtiği Atakum’un tüm sorunlarını bildiğini belirten Türkel, çözüm önerilerini dile getiriyor.

Türkel gerçekleştirdiği ziyaretlerde şunları söyledi:

“Üreticilerimizin, esnafımızın, öğrenci kardeşlerimizin, yaşlılarımızın sorunları var. Bu sorunları ömrü Atakum’da geçmiş biri olarak çok iyi biliyorum. Atakum’da yaşayan hemşehrilerimizin sorunlarını çok iyi bilen biri olarak tüm bu sorunların çözümü için adayım.

Atakum, Samsun’un ve hatta Karadeniz’in incisi. Göz bebeğimiz Atakum’un potansiyelini daha da ileriye taşımak, bu ilçede yaşayan herkesin huzur ve güven içerisinde nefes almasını sağlamak bizim öncelikli amacımız.

Eğer görev verilir ve seçilirsem Atakum Belediyesi’ni sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik anlayışıyla hep beraber yöneteceğiz. İnanıyorum ki, Atakum’da Türkiye’ye örnek bir belediyecilik sergileyeceğiz. İlçemizin tüm paydaşlarıyla beraber yöneteceğimiz Atakum, yalnızca Samsun ve Karadeniz’in değil, Türkiye’nin de incisi olacak”


Yayın Tarihi: 07/12/2023 - 18:39