SBB Başkan Adayı Doğan Rekor Oya Talip


SBB Başkan Adayı Doğan Rekor Oya Talip

AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’a; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan önemli görev. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Adayı Doğan’dan en yüksek oy oranını bekliyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan,  31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçiminde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’dan en yüksek oy oranını beklediğini dile getirdi. Bu önemli göreve hazır olduğunu belirten Başkan Adayı Doğan, “Samsun olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yanıltmayacağımıza eminim. Bunun için durmak yok, çalışmaya devam” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 7 Ocak 2024 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için açıkladığı 10 büyükşehir belediye başkan adayından biri olan 45 yaşındaki Halit Doğan aynı zamanda açıklanan adaylar arasındaki en genç isim.

“Rekor oyla, hep birlikte Samsun’umuzu yöneteceğiz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Samsun’umuzun Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı görevi tarafıma layık görüldü. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimi açıklarken, ‘sadece Samsun’un belediye başkanı adayı olarak değil, en çok oy alacak aday’ olarak beni seçtiklerini söylediler. Aynı zamanda açıklanan adaylarımızın içerisinde de en genç aday olarak ben belirlenmiş oldum. Bu üstümüzdeki büyük bir görev tabi ki. Hem çok büyük bir övünç kaynağı hem de sorumluluklarımızı daha da arttıran bir durum. Hepsinin farkındayız, Samsun’umuza hizmet noktasında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyüklerimizin tecrübesi, gençlerimizin enerjisi, her bir insanımızın ayrı ayrı fikirlerini dikkate alarak inşallah 31 Mart günü en yüksek oyu da alarak Samsun’umuza hizmet edeceğiz. Samsun’umuzun bizi yalnız bırakmayacağına, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a bizi mahcup etmeyeceğine inancım tam. Biz de hemşehrilerimizi mahcup etmeyecek, Samsun’umuz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SBB Başkan Adayı Doğan, “5 yıl Çarşamba İlçe Başkanlığı, 5 yıl da Çarşamba Belediye Başkanlığı görevim boyunca kentimiz için istihdamdan eğitime, kültürden spora her alanda yatırımları hayata geçirmeye; Çarşamba’yı sevgiyle yaşanılan, insanların birbirlerini daha çok dinleyip anladığı bir kent haline getirmeye özen gösterdik. İnşallah Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamını vatandaşlarımız da bize teveccüh ederse; herkesin sevgiyle, saygıyla birbirine yaklaştığı, yatırımların artarak devam ettiği, 19 Mayıs ruhuyla olimpiyat şehri Samsun iddiasıyla, turizmde önemli hizmetleri hayata geçirerek vatandaşlarımıza el ele vererek yöneteceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 17/01/2024 - 12:20