İYİ Parti Samsun Adaylarından Gövde Gösterisi


İYİ Parti Samsun Adaylarından Gövde Gösterisi

İYİ Parti Ankara’da görkemli bir tören ile Aday Tanıtım Toplantısı yaptı. Oldukça geniş bir katılım ile yapılan aday tanıtım toplantısına katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Her türlü tuzağa, her türlü dümene rağmen, biz buradayız, Millete ihanet edenlerle yoldaşlık etmeyiz. 1 Nisan’da İyi Parti’nin ayak sesleri konuşulacak” dedi.

Ankara ATO Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya İyi Parti’nin Türkiye’nin bütün il ve ilçelerindeki adaylar davet edildi. Tanıtım öncesi konuşma gerçekleştiren Genel Başkan Meral Akşener, ‘‘Her türlü tuzağa, her türlü dümene rağmen, biz hala buradayız dimdik ayaktayız. Biz oy uğruna Cumhuriyet düşmanlarıyla uzlaşı peşine koşmayız, milletimize ihanet edenlerle yoldaşlık etmeyiz. 1 Nisan’dan sonra artık İyi Parti İktidarının ayak sesleri konuşulacak’’ diye konuştu.

AKŞENER'E SÖZ VERDİLER

Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında, İyi Parti Samsun adayları Genel Başkan Meral Akşener'e Samsun için durmadan çalışacaklarını ve seçimi kazanacaklarının sözünü verdi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, ‘‘Bugün Samsun Adayları olarak milletimizin karşısına ‘Türkiye için en iyisi’ olarak çıktık. Bu kalabalık ve görkemin iyilerin iktidarının ayak sesleri olduğunu herkes bilsin. Toplantıdan önce de çalışmalarımıza büyük bir yoğunlukla devam ediyorduk ama şimdi Saygıdeğer Genel Başkanımıza verdiğimiz söz ile birlikte yolumuzu emin adımlarla, durmadan, yorulmadan yürüyeceğiz. Samsun’da bütün adaylarımızla birlikte iyilerin gücünü 31 Mart’ta göstereceğiz. Biz başkan adayları olarak vatandaşımıza inandık, gittiğimiz her yerde görüyoruz ki Samsun'da bize inanıyor’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

İYİLERİN AYAK SESLERİNİ TÜM SAMSUN DUYUYOR

İyi Parti’nin Samsun adaylarının çok güçlü olduğunu ifade ederek konuşmasına devam eden Başkan Adayı Tüfekci, büyükşehir ve 17 ilçede iddialı olduklarına değinerek, 1 Nisan sabahı iyileri küçümseyenlere büyük bir sürpriz yaşatacaklarını söyledi. Tüfekci, ‘‘ 17 ilçe ve büyükşehirde pırıl pırıl adaylar ile çıkıyoruz. Samsun’da olduğu gibi burada da bizlere çok büyük bir ilgi ve alaka vardı. Hür ve müstakil olarak halkımıza üçüncü bir yol açtığımız bu davamızda sonuna kadar çalışacağız. Ben arkama ve yanıma Samsun halkını aldım onlarla birlikte bu yolda yürüyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün şehri, kurtuluşun şehrini 31 Mart’ta hep birlikte bu halktan kopmuş yönetimden kurtaracağız. İyi belediyecilik, katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışını tüm Samsun'da göstereceğiz’’ şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 25/02/2024 - 17:12