Yeşilyurt AVM’de Babalar Gününe Özel El Heykelleri Etkinliği


Yeşilyurt AVM’de Babalar Gününe Özel El Heykelleri Etkinliği

Yeşilyurt AVM ziyaretçileri, 15 -16 Haziran tarihlerinde Babalar Günü’ne özel gerçekleştirilecek ‘’El Heykeli’’ etkinliği ile bu anlamlı günü unutulmaz kılıyor.

Alışveriş ve eğlencenin Atakum’daki adresi Yeşilyurt AVM, Babalar Günü için hem eğlenceli hem de unutulmaz bir sürpriz hazırladı. Yeşilyurt AVM misafirleri, 1. Katta kurulacak aktivite alanında, 15-16 Haziran tarihlerinde misafirlerin beğenisine sunulan Taş Heykel Standında birbirinden özel hediye seçeneklerini Babalar Gününde yaptırabilecek. El, ayak heykelleri parmak izlerine kadar görebilecek şekilde üretilen heykellerin sahibi olmak için Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezinde bulunan mağazalardan toplamda ya da tek seferde 500 TL ve üzeri alışveriş yapmak yeterli.

Yeşilyurt AVM ziyaretçileri ‘’El Heykeli’’ ile eğlenirken, bu keyifli anlarını ölümsüzleştirecek heykellerinde sahibi olacak.

Babalar Gününü unutulmaz kılmak için, Babalar Günü haftasında Yeşilyurt AVM ‘’El Heykeli’’ etkinliğine davet ediyoruz.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card'ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor. Detaylı bilgi ve yapılan kampanyalara Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilirsiniz.


Yayın Tarihi: 12/06/2019