Giresun’da Sokaklar Modernleşiyor


Giresun’da Sokaklar Modernleşiyor

Modern cadde ve sokaklar için üretilen projeleri tek tek hayata geçiren ve vatandaşlara konforlu bir yaşam sunmayı hedefleyen Giresun Belediyesi bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.

Kullanıma elverişsiz cadde ve sokaklarda başlattığı yenileme çalışmalarına devam eden belediye ekipleri Hacısiyam Mahallesi Yalı Sokağı da baştan sona yeniledi.

Planlama doğrultusunda, Kumyalı Hatun Camii yanından Fatih Caddesi’ne bağlanan sokakta altyapı tamamen yenilenerek deforme olmuş araç yolu ve kaldırımdan kilit parkeler sökülerek küp taş modeli uygulandı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyerek: “Şehrimizde kullanıma elverişsiz olan cadde ve sokakları yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hedefimiz Giresun’umuz da kullanıma elverişsiz cadde ve sokak kalmaması. Bunun için de çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda şehrimizin hareketli ve önemli bir bağlantı sokağı olan Yalı Sokağı baştan aşağı yeniledik. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.


Yayın Tarihi: 30/03/2022 - 13:53