Sevdalısı Olduğum Samsun’uma Hizmete Talip Oldum


Sevdalısı Olduğum Samsun’uma Hizmete Talip Oldum

İş insanı, İnşaat Mühendisi Necati Alkan Ak Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

İlkadım İlçesinde bir mekânda Samsun’da bulunan yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya gelen Necati Alkan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak partiden Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Alkan, adaylık açıklamasında; ‘’Bu güne kadar çalışma hayatım boyunca kazanmış olduğum bilgi birikimim ve tecrübelerimle, şefkatli, alçak gönüllü, adil, sorumluluk sahibi yöneticilik vasfım, geçmişte imza attığım ve gerçekleştirdiğim, binlerce projenin bana verdiği güçle,  doğup büyüdüğüm, sevdalısı olduğum Samsun’uma hizmete talip oldum’’ dedi.

Samsun’a bugüne kadar yapılan hizmetlere ilave olarak farklı projeler üreterek, çok farklı hizmetlerle,  şehri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını belirten Necati Alkan sözlerini şöyle sürdürdü;

‘’31 Mart 2024 seçimleri bizim için dönüm noktası olsun. İşi ehliyetli kişilere verilsin arzusundayız. Evlatlarımızın, torunlarımızın geleceğini kendi ellerinizle heba edilmesin istiyoruz. Şahsıma yetki verilirse,  Allah'ın izniyle,  Samsun ilimizi bizlere inanan ve güvenen insanlarla omuz omuza vererek, 5 yıl içerisinde en az 30-40 yıl ileriye taşıyacağımıza inancım tamdır. Her yönden gelişmişlik sürecini tamamlamış, yaşamaktan zevk alınan, İşçisiyle, İşvereniyle, memuruyla, emeklisiyle, esnafıyla mutlu ve huzurlu insanların bol olduğu, gıpta edilen bir şehir duruma getirebiliriz. Buna gücümüz var, bunu yapabiliriz.

Bizler bugüne kadar yapılan hizmetlere ilave olarak farklı projeler üreterek, çok farklı hizmetlerle,  şehrimizi daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Özellikle AK Parti çatısı altında hizmet etmekten onur ve mutluluk duyacağımı bilmenizi isterim. Samsunlu hemşerilerimizin dua ve teveccühüne mazhar olma arzusuyla, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına aday adayı olarak yola çıkmaya karar verdim. Meselem sevdalısı olduğum Samsun’umuza ve ülkeme daha hayırlı ve kapsamlı hizmetlerle katkı sunabilmektir.
Niyetim hayır,  akıbet de hayır olur İnşallah’’        

       

Necati Alkan Kimdir

1954 yılı Samsun Havza İlçesi doğumlu, 1980 yılında İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu, 2 yıl serbest mühendis olarak çalıştı, askerlik görevimi tamamlayıp 1984 yılında Samsun Belediyesi’nde göreve başladı,  13 yıl İmar Müdürlüğünde çeşitli görevlerde bulundu,  

Haziran 1997 yılından sonra; İller Bankası Samsun Bölge Müdürü, İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürü, Düzce, Kars, Erzincan illerinde Bayındırlık ve İskân İl Müdürü olarak görev yaptı.


Yayın Tarihi: 11/08/2023 - 16:43