Milletvekili Fuat Köktaş’ın Geleneksel İftar Programına Yoğun Katılım


Milletvekili Fuat Köktaş’ın Geleneksel İftar Programına Yoğun Katılım

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş tarafından Çarşamba Irmaksırtı Mahallesi'nde bulunan baba ocağında Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen iftar programı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, her Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar programı Çarşamba ilçesi Irmaksırtı mahallesinde bulunan evinin bahçesinde gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen iftar programlarına Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekilli Orhan Kırcalı, Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Yılmaz, Bekir Keleş, Askeri Erkan, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gaziler, Şehit Aileleri, İş adamları, İl ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları, Ziraat Odaları, İş Adamı Dernekleri, İşçi ve Memur Sendikaları, Esnaf ve Sanatkarları Meslek Odaları, Spor Dernekleri, Vakıflar Hemşehri ve Engelli Dernekleri, Sivil Toplum Kuruluşları'nın başkan ve temsilcileri, Muhtarlar, Yerel ve Ulusal Medya ile İnternet Medyası temsilcileri katıldı.

Kur-an'ı Kerim okunması ve yemek duası yapılmasının ardından bir konuşma yaparak iftar programına katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden Milletvekili Köktaş, "Köktaş ailesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza icabet ettiniz, bizleri şereflendirdiniz, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Bugün burada mübarek Ramazan ayının manevi havasını birlikte idrak etmenin manevi mutluluğunu yaşıyoruz. Birlikte geçtiğimiz yıl Ramazan ayı içinde yine burada bir araya gelme imkanı bulmuştuk. O dönemki iftar programımız 2 gün olarak yapmıştık. Bu yıl 24 Haziran seçimlerinden ötürü bir güne düşürmek zorunda kaldık. Çünkü sahada çok çalışmamız gerekiyor. Önümüzde önemli bir süreç var. Bu süreçi iyi kullanmamız gerekiyor.

Bizler ülkemizin ve milletimizin huzuru, refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışıyor, çalışmaya da devam edeceğiz İnşallah.

Bugün burada bizler huzur ve güven içinde iftarlarımızı yapıyor oruçlarımızı açıyor, ibadetlerimizi yapıyoruz. Fakat silah seslerinin altında ibadetlerini yerine getirmeye çalışan dünyanın farklı farklı yerlerinde birçok Müslüman kardeşimiz var. Rabbim onlara da kolaylıklar versin, acı ve gözyaşları son bulsun.

Rabbim bizleri Ramazan-ı Şerife kavuşturduğun gibi, Ramazan Bayramına da kavuştur diyorum, bizi size sizleri Allah'a emanet ediyorum." diye konuştu.


Yayın Tarihi: 02/06/2018