Togar: ‘Güçlüyüz Çünkü Aynı Hedefe Yürüyoruz’


Togar: ‘Güçlüyüz Çünkü Aynı Hedefe Yürüyoruz’

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Kutlukent bölgesi meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ile Kutlukent bölgesine çıkartma yaptı. Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, hız kesmeden devam ettiği seçim kampanyasında Kutlukent esnafı ile bir araya gelerek karşılıklı istişareler de bulunarak geleceğin Tekkeköy’ü hedeflerini anlattı.

ZAMANI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ

Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Kutlukent esnafıyla bir araya geldiği ziyaretleri esnasında geçen zamanın asla telafisi olmayacağını belirterek, “Tek bir Tekkeköy var. Geçtiğimiz beş yıl içerisinde, ilçemiz ve ilçe halkımız için zamanı en iyi şekilde kullanmak ne gecemiz oldu, ne de gündüzümüz. Belki yoğunduk ama asla yorulmadık. Biz dinç tutan, bizi güçlü kılan, bizi daha çok çalışmak için teşvik eden ise sizlerin desteğiydi. Birçok projeyi hayata geçirdik ama henüz hayalimizde ki Tekkeköy’ü tamamlamadık. Nasip olursa önümüzde ki beş yıl, bu güzel kenti çok daha iyi yerlere yine hep birlikte getireceğiz” diye konuştu.

TEKKKÖY BU ŞEHRİN GELECEĞİDİR

İlçenin son dönemde kimsenin hayalini bile kuramadığı yatırımlar ve projeler ile buluştuğunun altını önemle çizen Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, “ Şehrimizin en büyük markası Samsunsporumuzun yeni mabedi ilçemizde. Kongre ve fuar merkezi ilçemizde. Şehrin en büyük kapalı spor salonu ilçemizde. Sanayi ve iş dünyasının merkezi ilçemiz. Belediye olarak hayata geçirdiğimiz projeler ise herkesin malumu. Şimdi ise ilçemizi sadece Samsun’un değil, Karadeniz Bölgesi’nin bir numarası yapma zamanıdır. Açık yüreklilikle söylüyorum. Tekkeköy bu şehrin geleceğidir. Biz bu geleceği hep birlikte inşa etmeye başladık” şeklinde konuştu.

HER ALANDA GÜÇLÜ TEKKEKÖY

Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Tekkeköy’ün sadece bir alanda değil her alanda müthiş bir potansiyeli olduğunu söyleyerek, “ İlçemiz sadece sanayisi, esnafı ile değil, her alanda ciddi kazanımları var. Tarihimizle, coğrafyamızla, sanatla, kültürle, sporla, üretimle, doğasıyla, deniziyle her yere nasip olmayacak değerleri vardır. Birlikte başladığımız Tekkeköy’ü geleceğe taşıma hamlemizi, birlikte hak ettiği yerlere getireceğimizden en ufak bir şüphem yoktur. Yarınlarımızı hiç kimsenin çalmasına, bu müthiş potansiyeli kimsenin şahsi egolarına teslim etme şansımız yoktur. Biz birlikte başladık, birlikte başardık, birlikte devam edeceğiz” dedi.


Yayın Tarihi: 06/03/2019