Samsun'da B&C Hotel'e Muhteşem Açılış


Samsun'da B&C Hotel'e Muhteşem Açılış

B&C Hotel Samsun'un prestijine prestij katacak

Samsun’un 30 milyonluk bütçesi ile şehrin en iddialı 4 yıldızlı oteli, B&C Hotel muhteşem bir  törenle hizmete girdi.  Konfor, huzur ve kaliteyi bir araya getiren B&C Hotel, Samsun’un prestijine prestij katacak

Samsun’un değerli grup şirketleri İmamoğlu Grup ve Yaşar Grup ortaklığında hayata geçirilen ve Samsun'un prestijine prestij katmaya hazırlanan B&C Hotel, düzenlenen görkemli açılış töreniyle kapılarını misafirlerine açtı. 30 milyonluk bütçesi ile şehrin en iddialı 4 yıldızlı oteli olan B&C Hotel, misafirlerden tam not aldı.

 Samsun'un Atakum İlçesi Körfez Mahallesi'nde yer alan B&C Hotel’in açılışına Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, çok sayıda iş adamı ve Samsunlular katıldı.

HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

İmamoğluları Grup ailesini temsilen programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Cemil Bilici, “Bizler ülkemizin üreterek büyüyen bir yapıya kavuşması için var gücümüzle çalışan iş insanlarıyız. Enerjimizin büyük bölümünü yaşadığımız bölgenin vizyonuna ekonomisine katkı sağlamak için harcıyoruz. Bu düşüncelerle Samsun’a, doğduğumuz topraklara güzel bir yatırım yapabilmek adına İmamoğluları Grup ve Yaşar Grup olarak bu oteli kurmayı hayal ettik. Ve bu hayallerimizi gerçekleştirmek için 2 yıl önce otelimizin temelini atarak işe başladık. Bu dönemde hayalimizi gerçekleştirmemize yardımcı olan, emeği geçen, tüm yerel yöneticilere, bürokratlarımıza, gönülden teşekkür ediyor, sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Gecemizi gündüzümüze katarak her aşamayı takip ettik, ilmek ilmek işledik. Gerek mimarisi, gerek dizayn aşamasında profesyonel üstatlarla bir araya geldik. Bugün iyi bir iş çıkardığımızım inancındayız. 30 milyonluk yatırım bütçesiyle şehrimiz en iddialı 4 yıldızlı otel olmanın mutluluğunu hep birlikte başardık. Ekip olarak bu başarıyı elde edeceğimize inancımız tamdı. Temennimiz, her sezonda misafir memnuniyetini yakalayarak ilimizin yükselen turizm potansiyeline ve istihdamına daha da katkı sağlamaktır. Bizleri bu amaca yönelten heyecanımız ve enerjimiz var ve en önemlisi sizler gibi yüreği güzel dostlarımız var” dedi.

SAMSUN’UN STANDARLARINI ARTIRACAK

Yaşar Grup ailesini temsilen konuşan iş adamı Mustafa Polatcan ise, “Büyüyen ülkemizin kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı Samsun’da yatırım yapan, istihdam sağlayan, ekonomiye katkıda bulunan tüm şirketlere ve yatırımcı arkadaşlarımıza huzurlarımıza teşekkür ediyorum. Başta şehrimiz olmak üzere tüm ülke olarak çok çalışamaya ihtiyacımız var. Daha çok çalışıp, daha çok üretmeye, daha çok istihdam sağlamaya ihtiyacımız var. Üreten bir ülke haline gelmek zorundayız. Dünya pazarında ekonomik kültürel ve yaşam standarttı olarak hak ettiğimiz noktada olmadığımızı düşünüyorum. Şehrimizin kalkınma hamlesi olarak önde gelen sektörler sağlık, eğitim, lojistik, sanayi, endüstri ve turizmdir. Bu sektörlerde yatırım yapmak önceliğimizdir. Şehrimize gelen misafirlerimizin daha rahat bir ortamda, daha nezih, daha kaliteli konaklamaların hedefleyen yatırımımızın, sizlerin huzurda bugün açılışı yapılıyor. Şehrimizin kalite standartlarını arttıracak, değerine değer katacak bir yatırım yaptığımızı umuyoruz. Yaşar Grup olarak dünyanın birçok ülkesinde, ülkemiz birçok şehrinde yatırımlarımız var. Ancak doğum yerimiz olan şehrimizin Samsun’a yatırım yapmak bizim boynumuzun borcudur. Ortak olma, güçleri birleştirme, küçük küçük işletmelerden daha büyük işletmelere açılma, bu büyüyen ekonomi ile birlikte dünya pazarı  açılma zamanıdır. Bu bağlamda bizimle iş birliği yaparak bu otele imza atan İmamoğlu Gruba teşekkür ediyorum. Otelimizin yapım aşamasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Atakum Belediyesi’ne tüm bürokratlarımıza, kurumlarımız ve kuruluşlarımıza, imalat esnasında çalışan tüm şirketler ve kişisel çalışanlara huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Açmış olduğumuz otelimizin ülkemize ve şehrimize hayıtlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

KALİTELİ VE İDDİALI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bu yatırımı çok önemsediğini belirterek, “İki genç iş insanın bu yatırımını çok önemsiyorum. Bu iki önemli ailenin evlatları Samsun’da turizm alanında yatırımlarını yaptılar. Atakum’un en güzel yerinde, çok güzel bir mimariyle, iyi bir kalite, bir iddia ile bu işe girdiler. Özellikle 100. yıl dolayısıyla şu anda Türkiye’de iç turizm, olabildiğince de dış turizm alanında en iyi gelişme gösteren illerdeniz. Ciddi bir hareketlilik var. Konaklama ve turizm tesislerimizde çok yüksek bir doluluk oranı var. Bunun arkası gelecek İnşallah” ifadelerini kullandı.

ORTAKLIK KÜLTÜRÜNE ÖRNEK

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “İki pırlanta kardeşimiz bu yatırımı gerçekleştirdi. Samsun’da ortaklık kültürünü yürümez diyenlere, Samsun’da ortaklığın yaşamayacağını iddia edenlere çok önemli bir cevap veriyorlar. Biz buradayız ve yolumuza devam edeceğiz mesajı veriyorlar. Herkes buradan ciddi bir örnek almalı. Bu birlikteliği kuran ve şehrimize turizm anlamında yeni bir model yeni bir vizyon getiren yeni kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bu tesisin ailelere, kendilerine, Samsun’a ve bütün burada konaklayacak herkse hayırlar getirsin” dedi.

TURİZME KATKI SAĞLAYACAK

Samsun Valisi Osman Kaymak ise, İmamoğlu Grup ve Yaşar Grup’u tebrik ederek, turizme çok büyük katkılar saklayacaklarını söyledi.

SPA, HAMAM, SAUNA KEYFİ

B&C Hotel, uluslararası ve ülke içi turizme katkı vermek ve standartları yükseltmek amacıyla kurulan 4’ü süit, 32’si lüks olmak üzere toplam 36 oda, çok amaçlı 400 kişilik ve 200 kişilik balo salonu, spa, hamam, sauna ve kafeterya kısımlarıyla ile beğeni aldı.

LEZZET ŞÖLENİ

İş insanlarının da rahatlıkla tercih edeceği, B&C Hotel, kalite ve şık mekanda dünya mutfağından ve bölge lezzetlerinden geniş bir lezzet şöleni sunmakta. Konfor, huzur ve kaliteyi bir arada bulanan, B&C Hotel, Karadeniz Bölgesi ve Samsun’da ekonomisi ve istihdamına ciddi katkılar sağlayacak


Yayın Tarihi: 06/09/2019