Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi Samsun'da


Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi Samsun'da

   Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, ziyaret amacıyla çıktığı Karadeniz turunu Samsun’dan başlattı.

   Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi’yi Büyükşehir Belediyesi Amisos  Restourant’ta  Samsun Valisi İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Yaşin, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG Albay Murat Özer, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Erol Tosun, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk  karşıladı.

  BAŞKAN YILMAZ BİLGİ VERDİ

  Birlikte sabah kahvaltısı yapıldıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Orgeneral Mendi’ye Samsun ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Samsun’a daha önce de geldiğini ifade eden Orgeneral Mendi, Karadeniz şehirleri arasında Samsun’un milli mücadelenin başlangıç noktası olması sebebiyle kendisi için ayrı bir yere ve öneme sahip olduğunun altını çizdi.

   Kahvaltının ardından Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Mendi, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etmek üzere ayrıldı. Samsun Valiliği’ni de ziyaret edecek olan Orgeneral Mendi, daha sonra da Sinop’a geçecek.


Yayın Tarihi: 02/03/2016