Başkan Kılıç'tan Kurban Bayramı Mesajı


Başkan Kılıç'tan Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlarda kardeşliğin ve millet olma şuurunun pekiştiğine değinen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kurban Bayramının birlik ve beraberlik içinde geçmesini diledi.

Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımlayan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Kurban Bayramı’nda paylaşma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığına dikkat çekerek, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi;

"Bayramlar paylaşmaktır. Mutlulukların paylaşıldıkça arttığı, hüzünlerin de paylaşıldıkça azaldığı gerçeğinden yola çıkarak, bayramda sevgi, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularını en üst seviyelere çıkarmanın gayreti içerisinde olalım. Bayram vesilesiyle, kırgınlıklara son verelim. Öksüzü, yetimi, fakiri, yaşlıyı ve hastaları unutmayarak, onlara maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyelim.

Bayramda sosyal mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka riayet edelim, maskelerimizi usulünce takalım, yetkili makamların uygun gördüğü kesimhanelerde kurbanlarımızı keselim, bayram ziyaretlerimizde de aynı şekilde salgın süresince uyguladığımız tedbirleri devam ettirerek bayram sevincimizi sağlıklı bir şekilde yaşayalım.

Yüce Rabbimizden birlik ve beraberliğimizin, bayram coşkumuzun, paylaşma duygumuzun, ilçemizden başlayarak yurdumuza ve tüm insanlığa; huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”


Yayın Tarihi: 29/07/2020