Salıpazarı Turizmde Varım Diyecek


Salıpazarı Turizmde Varım Diyecek

AK Parti Salıpazarı Belediye Başkan A. Adayı Erdal Bozkurt, ilçe halkıyla bir araya gelerek onların görüş ve önerilerini alıyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bozkurt, Salıpazarı için en büyük hedefinin her alanda gelişmiş güçlü bir ilçe olduğunu ifade ederek, bunun yolunun ise ilçede yaşayan her bir bireyin mutlu ve huzurlu olmasından geçtiğini söyledi.

SALIPAZARI HER ALANDA GELİŞECEK

Salıpazarı’nın göz ardı edilecek bir ilçe olmadığının altını yaptığı bütün görüşmelerde önemle çizen AK Parti Salıpazarı Belediye Başkan A. Adayı Erdal Bozkurt, “ Salıpazarı şehrimizin en önemli ilçelerinden biridir. Ancak henüz tam anlamıyla gerçek potansiyelini ortaya koyamamıştır. Bunun sebebi ise ilçenin henüz kendi sorunlarını çözememesidir. Eğer bir bölge de turizmden bahsedilecek ve bu alanda atılım yapılacaksa en başta yol sorununuz olmayacak.  Belirli yerlerde su sorunu olmayacak. Alt yapı ve üst yapı problemlerini hızla çözeceksiniz. Öncelik tek tek bütün mahalleleriniz olacak. Mahallelerin her birinin sorunlarını iyi bir planlama yaparak olması gereken düzeye getireceksiniz. Yani Turizm, önce ilçenin ve ilçe halkının öncelikli sorunlarını çözerek başlar” diye konuştu.

ÖNCE BİR VE GÜÇLÜ OLACAĞIZ

Salıpazarı’na hizmet edebilmek için çıktıkları bu yolculukta en büyük güvencelerinin ilçe halkı olduğunu ifade eden Erdal Bozkurt, “ Başarıya giden yol, ilçe halkının gönlüne girmekten, onlarla birlikte olmaktan, onları ekibin en önemli parçası olarak görmekten geçtiğine inanıyorum. Hiçbir hizmet ve proje içinde ve merkezinde insan yoksa başarıya ulaşamaz. Doğduğum ve büyüdüğüm bu topraklar Anadolu kokan, yürekli insanların ilçesidir. İşte bu yüzden onları yanınızdan ayırmazsanız, onları her işin merkezine koyarsanız, sadece seçim zamanlarında değil, her daim dert ve sıkıntılarıyla ilgilenirseniz, onlar sizi asla yarı yolda bırakmaz. İşte ben bu insanlara güvenerek, inanarak besmele çektim ve bu yolculuğa başladım. Benim için en büyük proje onları mutlu, huzurlu ve geleceğe inançlı bir şekilde görmek ve bu uğurda ne gerekiyorsa yapmaktır. Halkına gönülden bağlı bir Cumhurbaşkanımız varken bize düşen o yolda ilerlemek ve bir olup, güçlü olmaktı” şeklinde konuştu.

SALIPAZARI TURİZM PLANIMIZ HAZIR

Salıpazarı için belirledikleri bütün projeleri ilçe halkıyla birlikte hazırladıklarını belirten AK Parti Salıpazarı Belediye Başkan A. Adayı Erdal Bozkurt, “ İlçe halkıyla yaptığım bütün görüşmelerde turizm konusu beni şaşırtacak şekilde ön plana çıkmış ve bu durum beni çok mutlu etmiştir. Salıpazarlılar özellikle turizm konusunda atılım istiyorlar. Doğa ve Doğal yaşamı hissettirecek doğal yaşam evleri olmalı diyorlar. Doğa sporları, kampları, yürüyüşlerinin yapılacağı merkez olmalı diyorlar. Çeşitli festivaller yaparak ilçeye ilgi artmalı diyorlar. Ürettikleri doğal ürünlerle ilgili aktif bir cadde istiyorlar. Salıpazarlılar ilçeleri için ne olmasını gerektiğini çok iyi biliyorlar. Bize düşen ise onların istek ve görüşleri doğrultusunda hep birlikte gereğini yapmaktır. Salıpazarı yeni hedeflerini belirlemiştir. Biz de bu hedeflere hep birlikte varacağız diyoruz” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 15/11/2018