Enver Yılmaz: "OBB Yönetilemiyor"


Enver Yılmaz: "OBB Yönetilemiyor"

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Ordu Büyükşehir Belediyesi yönetilemiyor. Mevcut başkanın iki aya kadar hiç gitmediği ilçe, belde vardı. Bu kadar borçlu, 5 yıl boyunca idari yapıda bu kadar oynanan başka bir kurumun örneği dünyada yoktur" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Kabadüz ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Ordu'ya hizmet etmek için göreve talip olduklarını söyledi.

Yoğun ilgi ile karşılanan Enver Yılmaz, ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek sorun ve talepleri dinledi.

Daha sonra Yokuşdibi Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Enver Yılmaz, Turnalık Yaylası'nda Cuma namazı sonrası esnafları ziyaret etti.

MEVCUT BAŞKANI YÖNETEN BİR EKİP VAR

Yılmaz burada yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin en pahalı suyunu vatandaşa satan bir belediye yönetimi var. Önce bizim suyumuz ucuz dediler. Sonra indirime gittiler. Ucuzdu fiyatlar  neden indirdin? Her zaman söylüyorum Ordu Büyükşehir Belediyesi yönetilemiyor. Mevcut başkanı yöneten bir ekip var. Ne isterlerse onu yapıyor" diye konuştu.

Yılmaz, açıklamasının ardından Turnalık'ta esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti.


Yayın Tarihi: 22/03/2024 - 18:59