Başbakan Yardımcısı Canikli’den Başkan Aksu’ya Ziyaret


Başbakan Yardımcısı Canikli’den Başkan Aksu’ya Ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Giresun’a gelen Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, beraberinde Vali Hasan Karahan, Milletvekilleri Sabri Öztürk, Cemal Öztürk, belediye başkanları ve partisinin teşkilat başkanları ile Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, konuğu Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’yi çiçeklerle karşılayıp, makamına kadar eşlik etti. Başkan Kerim Aksu, Canikli’nin Türkiye ve Giresun açısından çok önemli bir makamda bulunduğuna dikkat çekerek; “Bu önemli ve yetkili makamda ülkemiz ve Giresun için önemli hizmetlere imza atacağınıza inanıyorum. Başarı dileklerimi ifade ediyorum. Giresun’un ihtiyacı olan hizmetleri getirmenizi bekliyorum. Çevre yolu, Şebinkarahisar yolu gibi projelerimiz var.  Belediye olarak ilimize yapılacak her yatırımı destekleyeceğiz. Özellikle istihdam sağlayan yatırımlara ihtiyacımız var. Giresun için birlikte hizmet üretmeliyiz” dedi.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli konuşmasında, bulunduğu makamın Giresun’a tevdi edildiğini belirterek şu görüşlerini paylaştı: “14 yıldır hayal gibi görülen projeleri hayata geçirdik. Bir çoğuda yapım aşamasında. Eğribel Tüneli bir yılı biraz geçti, çok iyi ilerliyor. Bu projenin 1 milyar liranın üzerinde maliyeti var. Çevre yolu 39 kilometre uzunluğunda olacak ve projesi hazırlandı. İhale için tarih alınacak duruma geldi. Bunlar çok büyük projeler. Giresun istediği hizmeti almıştır. Bundan sonra da alacaktır.”

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’ye ziyaretinden dolayı teşekkür edip günün anısına özel yapım gümüş çotanak albümü hediye etti.

Başbakan Yardımcısı Canikli belediye anı defterine ziyareti ile ilgili düşüncelerini yazdı. Canikli, kendisine Giresun’la ilgili gelen tüm talepleri değerlendireceğini, hizmet etmek için bu makamlarda olduklarını sözlerine ekledi.

 


Yayın Tarihi: 24/06/2016