Yeniden Refah'ta Başkanlık Ve Meclis Üyeliği Başvuruları Sürüyor


Yeniden Refah'ta Başkanlık Ve Meclis Üyeliği Başvuruları Sürüyor

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde esnaflık yapan Cafer Ayaz, partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi 19 Mayıs Belediye Başkan aday adayı olduğunu bildirdi. İlçe Başkanı Enver Şenocak'ın rozet taktığı Cafer Ayaz'ın başvurusunu Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Muhammed İsa Öztürk kabul etti.

Dünya Türk Kardeşliği Samsun İl Başkanlığı görevini yürüten Cafer Ayaz, niyetinin siyasi tecrübesini 19 Mayıs'a hizmet için kullanmak olduğunu söyledi. Av. Muhammed İsa Öztürk'ün, "YSK'nın açıklayacağı süreye kadar başvuruları kabul ediyoruz. Partimize halkımızın teveccühü sevindirici" derken, Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar ise şunları söyledi:

"Hilal ve başak mührünü 19 Mayıs'ta birlikte vurmak istiyoruz. Bu anlamda değerli bir kardeşimiz belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Milli görüş 50 yıllık bir çınar.  Önümüzü kesmek istediler, partimizi kapatmak istediler ama Allah’ın takdiri ve halkımızın desteği ile bütün engelleri aştık. Tekrar küllerimizden doğduk ve Samsun’da, ülkemizde her seçim bölgesinde iddialıyız."

 


Yayın Tarihi: 18/10/2023 - 12:57