Gündoğdu ve Enginyurt Bakü’de Ordulu Şehitleri Ziyaret Etti


Gündoğdu  ve Enginyurt Bakü’de Ordulu Şehitleri Ziyaret Etti

AK Parti Ordu Milletvekili ve KEİPA Kültür, Eğitim ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Metin Gündoğdu, resmi toplantılar için gittiği Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Türk şehitliğini ziyaret etti.

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) 53. Genel Kurul Bahar Oturumu için Bakü’ye giden AK Parti Ordu Milletvekili ve MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Türk şehitliğini ziyaret ederek 1918’de şehit olan Ordulu askerin isimlerinin bulunduğu anıta karanfil bıraktılar. 

Anıta Karanfil Bıraktılar

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Ordu Milletvekili ve KEİPA Kültür, Eğitim ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Metin Gündoğdu “1918’deki Rusya-Azerbaycan ihtilafı sırasında Ceddimiz Osmanlı, bölgeye asker göndererek Azerbaycanlı kardeşlerimizin savaşı kazanmasına destek olmuştur. KEİPA Türk Delegasyonu olarak savaşta şehit olan 1130 Türk Askerleri için yapılan anıtı ziyaret ettik. Ordu Milletvekilimiz Cemal Enginyurt ile Ordulu şehitlerimizin isimlerinin bulunduğu anıta karanfil bırakarak, dualarla yad ettik. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun” İfadelerini kullandı. 


Yayın Tarihi: 19/06/2019