İlkadım’da Yerel Yönetimler Buluşması


İlkadım’da Yerel Yönetimler Buluşması

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Buluşmasında Samsun'un tüm dinamikleri Derebahçe Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Buluşması İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Av. Hakan Ay, Büro MEMUR-SEN Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, MEMUR-SEN Samsun Şubesi Başkanı Nejdet Güneysu, muhtarlar,  STK, dernek, hemşehri dernekleri, vakıflar, spor kulüpleri, basın mensupları, meslek odaları ve sendikaların temsilci ve yöneticilerini bir araya getirdi.

TOK "BÖYLE BİR BULUŞMA İLK DEFA OLUYOR"

Derebahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen ve bir ilke imza atılan toplantıda konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; "Bir şehri şehir yapan tüm dinamikleri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu akşam bu salonda bir araya gelerek bir ilke imza attık. Ortak paydamız Samsun, ortak paydamız birlik ve beraberlik, ortak paydamız büyük Türkiye. Bu nedenle bu özel buluşma daha da özel oluyor. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

"4 YILDA EL ELE BAŞARIYI YAKALADIK"

2014 yılı Nisan ayından bu güne 4 yılda İlkadım'a altın çağını yaşattıklarını belirten Tok; "İlkadım Belediyesi olarak yaptığımız her hizmette sizlerle el ele olduk. Bu birliktelikte bizlere başarıyı getirdi. İlkadım'da dev projelere imza attık ve atıyoruz. Belediye Yeni Hizmet Binamız, Karadeniz’in en büyük Camii ve Külliyesi ve Unkapanı Yaşam ve Kültür Merkezi yakında tamamlanacak ve şu an içinde bulunduğumuz Derebahçe Sosyal Tesisleri, Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi İlkadım Gençlik Merkezi ve bir çok başarılı projeleri hayata geçirdik" şeklinde konuştu.

"BİR VE BERABER OLMALIYIZ"

Millet olarak bir olmanın ve iri olmanın temeli, sivil toplum kuruluşlarının fonksiyonlarını yerine getirebilmesinden geçer diyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; " Bu akşam burada kaynaşmamızı ve dayanışmamızı arttırmak, 15 Temmuz ruhunu yeniden hatırlamak ve yaşatmak için bir aradayız. Zihinlerin ve vicdanların adeta farklı farklı bölmelere ayrıldığı, kendi ilgi alanlarına yoğunlaşan kesimlerin başka dünyalara, başka sorunlara duyarsızlaştığı bir çağda yaşıyoruz. Milletçe kıldan ince kılıçtan keskin bir yoldan geçiyoruz. Bir yandan küresel güçler, emperyal devletler, diğer yandan terör örgütleriyle çevremiz kuşatılmak ve ülkemize diz çöktürülmek isteniyor. Ama hamdolsun ki devletimiz milletiyle bir olup tıpkı Çanakkale’de, Dumlupınar’da ve 15 Temmuz’da olduğu gibi Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatıyla tüm küresel güçlere meydan okuyarak bağımsızlık mücadelesi veriyor ve kahramanlık destanları yazıyor. Bugün her zamankinden daha çok birliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Fikri ayrışmaları bir kenara bırakarak söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır demeye muhtacız. Bir devlet ne kadar güçlü olursa olsun vakıfların, derneklerin, kulüplerin, odaların ve sendikaların yardımı ve işbirliği, muhtarların ve meclis üyelerinin yön göstericiliği olmaz ise hedeflerini gerçekleştiremez” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 30/03/2018