Milletvekili Gündoğdu, “Bu Millet Daha Çok Zafer Kazanacaktır”


Milletvekili Gündoğdu, “Bu Millet Daha Çok Zafer Kazanacaktır”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Metin Gündoğdu “Farklılıklarımız üzerinden milletimizi bölmeye çalışanlar tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de hüsrana uğramıştır.” dedi.

Bu Zafer İşgalcilere Atılmış Bir Tokattır

Gündoğdu “Milletimiz, bundan tam 92 yıl önce, 30 Ağustos 1922’te memleketimizi işgal etmek isteyenlere karşı önemli bir zafer kazanmıştır. Kurtuluş Savaşı’nı taçlandıran ve şanlı tarihimize altın harflerle kazınan Büyük Taarruz, işgalcilere atılmış kuvvetli bir tokattır. Kahraman ve vatansever milletimiz nasıl ki bugün işgalcilerin karşısına dikiliyorsa, seneler öncesinde de aynı cesareti göstermiştir. Dönemin zor şartlarına rağmen yılmadan ve korkmadan, istiklalimiz için savaşmaktan geri durmamıştır. Milletimiz, yurdumuzu parçalamak isteyenlere karşı daha çok zafer kazanacaktır.” dedi.

Farklılıklarımız Bizi Ayakta Tutuyor

“Tarihin her döneminde yurdumuzu bölmek için planlar yapılmış, sindirme ve işgal çalışmaları yürütülmüştür. Küresel güçlerin, yüzyıllardır sürdürdüğü bu alçak planlar milletimizin feraseti, cesareti ve birliği sayesinde sonuçsuz kalmıştır. Otlukbeli’nde Malazgirt’te, Çaldıran’da, Mercidabık’ta, Mohaç’ta, Çanakkale’de ve Dumlupınar’da işgal kuvvetlerine karşı “tek yumruk” olarak mücadele eden milletimiz hiç bir kuvvet karşısında boyun eğmemiştir. Aynı ruh ve aynı birlik bugün de kendini muhafaza etmektedir. Farklılıklarımız bizleri ayakta tutan, dengeleyen güçlerden biridir. Bu farklılıklar üzerinden milletimizi bölmeye çalışanlar tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de hüsrana uğramıştır. Yurdumuzu şer odaklarına karşı savunan, bu uğurda şehit olan ve bizlere bu vatanı bırakan ceddimizi saygı ve dua ile anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyorum” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 28/08/2016