Yahya Çınkıl: ‘’Tecrübemizle İlkadım'a Hizmet Edeceğiz’’


Yahya Çınkıl: ‘’Tecrübemizle İlkadım'a Hizmet Edeceğiz’’

İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, gittiği her yerde İlkadımlılar tarafından adeta aday gibi karşılanıyor. Kavacık mahallesi sakinleri de Çınkıl'ı bağrına basarken, desteklerini açıkladı.

Seçim gezilerini sürdüren İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Kavacık Mahallesi sakinleriyle buluştu. Gittiği yerde aday gibi karşılanan Çınkıl, Kavacık sakinlerinin de büyük ilgisiyle karşılaştı. Yoğun bir kalabalığın olduğu buluşmada Kavacık Mahallesi sakinleri Çınkıl'a adaylığı konusunda desteklerini açıkladı. Çınkıl ise, "Aziz milletimizin gönlünde yer edindiğimizi gördük. İlkadım bizi bağrına bastı. İlkadım'la bütünleştik" dedi.

İlkadım'la bütünleştik

İlkadım'ın, hem konumu hem nüfusu itibariyle Samsun'un en önemli ilçesi olduğuna vurgu yapan Çınkıl, "Samsun'umuzun kalbi olan İlkadım her şeyin en güzeline, en iyisine layık. Emanetin ve sorumluluğun farkındayız. Yaklaşık 45 gündür sahada yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Aziz milletimizin gönlünde yer edindiğimizi gördük. İlkadım bizi bağrına bastı. İlkadım'la bütünleştik. Bugünkü birliktelik de bu uzlaşının fotoğrafıdır. Şimdi yeniden aşk ile Bismillah diyerek sevdamızı büyütme vakti" dedi.

Tecrübemizle İlkadım'a hizmet edeceğiz

İlkadım'da her kesimden destek gördüklerini de belirten Yahya Çınkıl, "İlkadım'ı karış karış, sokak sokak dolaşıyoruz. Sahada gördük ki, toplumumuzun her kesiminden bize büyük bir teveccüh var. Her partiden, her kesimden insanlarımızın bize olan güveni ve desteği sorumluluğumuzu daha artırıyor. Gerek belediyecilik gerekse bürokrasi tecrübemizle İlkadım'ı hakettiği yere ve konuma taşıyacağımıza inancımız tam. İlkadım'a hizmet kapılarını açacak anahtarları biliyoruz. Siyaset, toplumsal uzlaşı sağlayanlarla vardır. Bizleri coşku, heyecan ve muhabbetle bağrına basan İlkadım'a sözümüz var; İlçemizi, herkesin gururla sahipleneceği belediyecilik modelimizle aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 05/01/2024 - 10:09