Karaaslan'dan Anneler Günü Mesajı


Karaaslan'dan Anneler Günü Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Fedakarlığın, hoşgörünün, karşılıksız sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağı olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlıklarımızdır'' dedi

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

''Anne aile ve toplum hayatının en temel direğidir. Gelecek nesilleri yetiştirme yolunda ilk öğretmen olan annelerimiz, geleceğimizin de mimarlarıdır. Anneler sadece evlatlarını doğurmakla kalmazlar, bir toplumu inşa ederler.

Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde, Türk aile ve toplum yapısının en müstesna mevkisinde bulunan, büyük bir fedakarlık ve sabırla evlatlarına yol gösteren annelerimizin yetiştirdiği milli ve manevi değerlerine bağlı, donanımlı nesiller katkıda bulunacaktır.

'Cennet, annelerin ayakları altındadır' buyuran peygamberimizin mesajına kulak vererek cennete ulaşmanın bir yolunun da buradan geçtiğini unutmamalıyız. Karşılıksız olan tek sevgi, anne sevgisidir. Anneler saygıyı bir gün değil her gün hak edenlerdir. Annelerin evlatlarını büyütürken çektikleri cefa, gösterdikleri fedakarlık karşısında hakları hiç bir şekilde ödenemez.


Fedakarlığın, hoşgörünün, karşılıksız sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağı olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlıklarımızdır. Bu günün annelerimizin kıymetini daha iyi anlamamıza katkıda bulunmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazilerimizin anneleri ile engelli anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü'nü yürekten kutluyorum''


Yayın Tarihi: 06/05/2016