Atakum Kırsalından Taşçı'ya Tam Destek


Atakum Kırsalından Taşçı'ya Tam Destek

Atakum'da köyler Taşçı diyor

2024 Yerel Seçimleri için yeniden aday adayı olan önceki dönem Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği yoğun katılımlı programlarla adeta gövde gösterisi yapıyor.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı İshak Taşçı, Köseli Mahallesi, Kamalı Mahallesi Dolyan Mevkii ve Çobanözü Mahallesinde gerçekleştirdiği programlarda Atakumlularla buluştu. Atakumlulara hitap eden Taşçı, "2024 Atakum'un yılı olacak. 31 Mart’tan itibaren Atakum'da yalancı bahar bitecek, gerçek bahar gelecek. Mart'ın sonu bahar diyerek gelip, yazımızı kışa çevirenleri emekliye ayırıp, Atakum'u yeniden bölgenin yıldızı haline getireceğiz" dedi.

ESKİDEN ATAKUM ÖRNEK ALINIRDI

Atakum'un beş yıldır sahipsiz kaldığını ifade eden AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı İshak Taşçı, "Göreve geldiğimizde bütünşehir yasasıyla birlikte 4 kat artan bir hizmet alanı devralmıştık. Köy statüsünden mahalle statüsüne yeni geçen mahallelerimizde yarım asırlık problemler vardı. Atakum Belediyesini devraldığımız günden itibaren gerçekleştirdiğimiz planlı çalışmalarla köylerimizi örnek mahallelere dönüştürdük. Köy Konakları, Örnek Köy projeleri, kilitli taş parke uygulamalarıyla mahallelerimizin çehresini değiştirdik. Mahalle statüsüne geçen köylerimizde gerçekleştirdiğimiz projeler çevre illerdeki mahalli idareler tarafından da örnek alındı. Atakum bizim dönemimizde belediyecilik alanında kopyalanan, örnek alınan bir ilçeydi. Malesef 5 yıldır Atakum'u basiretsiz bir ekip yönetiyor. Atakum çok sahipsiz kaldı" diye konuştu.

YAZIMIZI KIŞA ÇEVİRENLERİ EMEKLİYE AYIRACAĞIZ

Atakum'u yeniden ayağa kaldıracaklarını ifade eden İshak Taşçı, "Atakum ilçesi 2024 yerel seçimlerinin ardından küllerinden yeniden doğacak. Tarihinin en beceriksiz belediye başkanı tarafından yönetilen Atakum'u bu basiretsiz yönetimin elinden hep birlikte kurtaracağız. Mart'ın sonu bahar diyerek gelip, yazımızı kışa çevirenleri emekliye ayırıp, Atakum'u yeniden bölgenin yıldızı haline getireceğiz. Merkezi hükümetimizin de desteğiyle Atakum'u dev yatırımlarla buluşturacağız. Atakum'a 55'te 55 proje diyerek 87 proje gerçekleştirmiştik. AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile yeniden aday gösterildiğimizde Atakum için planladığımız yeni vizyon projelerimizi de sizlerle paylaşacağız" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 20/12/2023 - 12:30