Bu Zafer Hepimizin Ortak Mirasıdır


Bu Zafer Hepimizin Ortak Mirasıdır

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yılı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos’ta elde edilen bu destansı zaferin, hepimizin ortak mirası olduğunu söyleyen Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur “ Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 95. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Bu zafer, asırlardır hür yaşayan bir milletin haykırışı, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı ve ay yıldızlı bayrağımızı göklerde sonsuza kadar özgürce dalgalandırma irademizin simgesidir.

30 Ağustos kutsal vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan önemli bir tarihtir. Dün olduğu gibi bugün de milletimizin 30 Ağustos ruhu topraklarımıza göz dikenlere bir kez daha  gereken cevabı çok net bir şekilde  vermiştir. vatanımızı ve Cumhuriyetimizi canımız pahasına koruyarak, ülkemizi her alanda çağdaş medeniyetler seviyesine taşıma hedefimizden bizleri hiçbir güç alıkoyamayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.” Dedi.


Yayın Tarihi: 28/08/2017