Başkan Genç: ''24 Haziran, 15 Temmuz Zaferini Perçinleyecek''


Başkan Genç: ''24 Haziran, 15 Temmuz Zaferini Perçinleyecek''

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 24 Haziran seçimlerinin, 15 Temmuz zaferini perçinleyeceğini söyledi. Genç, "15 Temmuz hain darbe girişimini planlayanların siyasi uzantıları da 24 Haziran'da milletin tokadını yiyecektir" dedi.

Başkan Osman Genç, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi'ni değerlendirdi. Değerlendirmesinde 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimin her yönüyle ülkenin ve milletin 'beka' seçimi olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Türkiye’nin geleceğinin belirleneceği bir seçim yaşayacağız. 24 Haziran sonrası inşallah Türkiye'nin geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Türkiye'ye göz dikenler ve Türkiye’nin değişimini durdurmaya çalışanlar mutlaka nasıl ki 15 Temmuz'da hüsrana uğradıysa, 24 Haziran’da da yeni bir ders alacaklar. 24 Haziran, vatanımız üzerinde oynanan oyunlara, kumpaslara, Osmanlı tokadının vurulacağı bir seçim olacak" dedi.

YİNE MİLLETİN TOKADINI YİYECEKLER

Millete güvenlerinin tam olduğunu dile getiren Başkan Genç, "24 Haziran seçimleri Yeni Türkiye’nin inşası için bir milad olacak. Ülkemizin önündeki engelleri kaldırmanın, şer odaklarını ülkemiz üzerinde hamle yapamaz hale getirmenin seçimidir. 15 Temmuz'da FETÖ terör örgütünün yapmaya çalıştığı hain darbe girişimine milletimiz dur dedi ve hükümetimizin yanında oldu. İnşallah 15 Temmuz hain darbe girişimini planlayanların siyasi uzantıları da 24 Haziran'da yine milletin tokadını yiyecektir. Bir nevi 24 Haziran seçimi, 15 Temmuz zaferini perçinleyecektir" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 30/04/2018