Gamze Özatılgan'dan 10 Kasım Mesajı; "Atamızı Saygıyla Anıyoruz"


Gamze Özatılgan'dan 10 Kasım Mesajı; "Atamızı Saygıyla Anıyoruz"

Atatürk'ün vefatının 85. yılında bir mesaj yayınlayan AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, "Bu toprakları vatan yaparak bize emanet eden Atamızı saygıyla anıyorum" dedi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, yayınladığı 10 Kasım mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarak, "Bedenen aramızda olmayan ancak fikirleriyle her zaman Türk Milletine ışık tutan Ata'mızı saygıyla, minnetle ve dualarla anıyoruz" diye konuştu.

"TÜRK MİLLETİNE IŞIK TUTAN..."

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, Atatürk'ün 85. ölüm yıldönümü sebebiyle yayınladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk Milleti için önemli bir şans olduğunu söyleyerek, "Bir Milletin yeniden doğuşunu, düşmanların göz diktiği toprakların, güçlü bir vatan oluşunu borçlu olduğumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yılındayız. Bedenen aramızda olmayan ancak fikirleriyle her zaman Türk Milletine ışık tutan Ata'mızı saygıyla, minnetle ve dualarla anıyoruz" dedi.

MİRASINI KORUYACAĞIZ!

Atatürk'ün Türk Milletine büyük ve önemli bir miras bıraktığını kaydeden Gamze Özatılgan, "Cumhuriyet, milletimize Atatürk'ün mirasıdır. Bu önemli mirası korumak, vatanına ve milletine bağlı her Türk vatandaşının en asli görevidir. Atatürk'ü yaşatmak, fikirlerini sonraki nesillere doğru şekilde aktarmakla olur. Bir Türk kadını olarak bunu kendime bir görev edinmenin mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Bu büyük gurur ve onurla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Mücadelesinin şehri Samsun'dan, adını Ata'sından alan Atakum İlçesinden saygıyla anıyorum" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 09/11/2023 - 18:57