Tekkeköy’ün Ulaşımı Masaya Yatırıldı


Tekkeköy’ün Ulaşımı Masaya Yatırıldı

Tekkeköy Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda ilçenin ulaşımı ve minibüsçülerin sorunları masaya yatırıldı.

Samulaş Genel Müdürü Kadir Gürkan, Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Şenel ve Aydın Karmil, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Hacı Eyüp Güler, Şoförler Odası temsilcileri, Tekkeköy Minibüsçüler Derneği temsilcileri ile Tekkeköy Mahalle Minibüsçüleri temsilcilerinin katılımıyla belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda ilçenin ulaşımı ve minibüsçülerin sıkıntıları konuşuldu.

Samulaş Genel Müdürü Kadir Gürkan, Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Şenel ve Aydın Karmil ilk olarak ilçe içi, mahalleler arası ve Samsun’a yolcu taşıyan minibüsçü esnafının sıkıntılarını dinlediler. Ardından ilçedeki ulaşım ağının ve minibüsçülerin sıkıntılarının etraflıca konuşulduğu toplantıda ortak çözüm yolları ortaya konuldu. Vatandaşların mahalleler arası ve Samsun ile ulaşımının en iyi şekilde sağlanabilmesi ve hizmetlerde bir aksaklık olmaması için gerekli çalışmaların yapılması ve önlemlerin alınarak hem halkın hem de şoför esnafının mağdur edilmemesi için herkes üzerine düşen görevi yapacağını belirterek toplantı son buldu.     


Yayın Tarihi: 12/02/2018