Ahlaklı Belediyecilik Rüşveti, Yolsuzluğu, Hırsızlığı Engeller


Ahlaklı Belediyecilik Rüşveti, Yolsuzluğu, Hırsızlığı Engeller

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, ‘Ahlaklı Belediyecilik’te israfın, şatafatın ve yolsuzluğun olmayacağını dile getirerek, “Ahlaklı Belediyecilik rüşveti, yolsuzluğu, hırsızlığı engeller” dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Bafra ilçesi Kaynakçı Mermer Mahallesi’nde halk buluşmasına katıldı. Burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Güney, ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vurgusu yaptı. Güney, “Ahlaklı belediyecilikte israf, yolsuzluk, şatafat olmaz. Rüşvet oluyor, yolsuzluk oluyor, haksızlık oluyor. Ahlak olmazsa bunlar olur. Ahlaklı Belediyecilik rüşveti, yolsuzluğu, hırsızlığı ve şatafatı engeller. İsrafı önlersek birçok altyapı hizmetini rahatlıkla bu şehre getiririz” dedi.

Çiftçiyi ve üreticiyi destekleyeceklerini dile getiren Adem Güney, “Yapacağımız 2 işlem var. Köylülerimize 3’er 5’er tane büyükbaş hayvan vereceğiz. Diyeceğiz ki, ‘Bu inekler belediyeye ait. Yani Tarım A.Ş.’ye ait. Tarım A.Ş.’ye siz de ortak olacaksınız. Bunu ben sana 5 yıl vadeli veriyorum. Bunun bakımını, hizmetini sen göreceksin. Ama yemini, veterinerlik hizmetini ben vereceğim. Sütünü ben alacağım. Aldığım bu süt parasının bir kısmıyla borcunu ödeyeceksin, bir kısmı da senin olacak.’ Bu şekilde köylü kalkındırmamız lazım. Yine bazı köylerde seralar kurduracağız. Bu seraları 2 yıl geri ödemesiz, 5 yıl vadeli olacak şekilde kurduracağız. 3 dönümlük bir seradan elde ettiğimiz geliri, 10 dönümlük fındık bahçesinden elde edemiyoruz. Yaptıracağımız bu seralar aynı hayvancılıkta olduğu gibi yine Tarım A.Ş. bünyesinde olacak. Bunun pazarı konusunda hiçbir sıkıntı yok” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 12/02/2024 - 18:26