Başkan Zihni Şahin: “Basında Çıkan Haberler Gerçeği Yansıtmamaktadır”


Başkan Zihni Şahin: “Basında Çıkan Haberler Gerçeği Yansıtmamaktadır”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada hakkında çıkan başka bir partiden aday olacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Başkan Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Çok saygıdeğer Samsunlu hemşerilerim,

Bir süredir basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını daha önce de ifade etmiştim.Şahsımı ve partimizi yıpratmak isteyen kişiler, önce şahsımın başka bir partiden aday olacağına dair haberleri basına servis etmiş, yalanlama sonrasında yine kendi yaptıkları haberler üzerinden siyasi pazarlık söylentileri çıkarmışlardır.

Şu net olarak bilinmelidir ki siyaset anlayışımda gizli hesaplar ve planlar ve hiç bir beklenti asla olmamıştır.Partimiz her ne zaman ihtiyaç duymuş ve görev vermiş ise ben de partimin yanında olarak verilen görevi en iyi şekilde icra etme gayreti ile çalışarak şahsıma ve partime yakışan şekilde davrandım.Bundan sonraki süreçte de bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz.Samsun halkının bana olan güven ve desteği için de en içten şükranlarımı sunuyorum.Şahsım adına hiçbir Makam ve görev sizlerin bu güveninden daha kıymetli değildir.

Tarafıma Bir görev tebliğ edilmesi halinde, siz değerli vatandaşlarımızla paylaşıyor olacağımdan kimsenin şüphesi olmamalıdır. Ve önemle hatırlatmak isterim ki görev tebliği konusu da tek yetkili Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Ak Parti Genel Merkezi'dir. Genel Merkez dışında hiçbir şahsın görev teklif edebilme yetkisi yoktur.
Kamuoyuna saygıyla duyrulur.


Yayın Tarihi: 15/12/2018