Başkan Togar: “Tekkeköy Bizim Sevdamız”


Başkan Togar: “Tekkeköy Bizim Sevdamız”

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana en büyük gayemiz bizlere güvenen, inanan hemşehrilerimizi mahçup etmemekti. Bunun için her an her dakika ürettik, değer kattık. Çünkü Tekkeköy bize biz Tekkeköy’e sevdalıyız” dedi.  

Geçen hafta yapılan halk buluşmasında “Ben sevdamı bırakmadım, asla da bırakmam”  diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede yaptığı ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. 

Bugün Büyüklü Mahallesi’nde ziyaretlerini sürdüren Başkan Togar, ilk olarak Büyüklü Mahalle Muhtarı İbrahim Öztürk ve azası Erol Kaya ile bir araya geldi. Burada yapılan istişarenin ardından Togar, Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya’nın da katılımıyla vatandaşlarla buluştu. 

Burada konuşan Togar, “Eski karanlık günlerin ardından siz değerli hemşehrilerimiz ile 10 yıl önce çıktığımız bu yolda her gün ilçemizi daha yükseklere kaldırmak adına çok değerli hizmetlere imza attık. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana en büyük gayemiz bizlere güvenen, inanan hemşehrilerimizi mahçup etmemekti. Taşına, suyuna, toprağına sevdalı olduğumuz ilçemiz için her an her dakika ürettik, değer kattık. Çünkü Tekkeköy bize biz Tekkeköy’e sevdalıyız. Dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de bu güzel ilçemiz için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz” dedi. 


Yayın Tarihi: 12/02/2024 - 16:10