Başkan Tok İlkadımlıları Belediyede Ağırladı


Başkan Tok İlkadımlıları Belediyede Ağırladı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Kurban Bayramının 2’nci gününde İlkadımlıları İlkadım Belediyesinde ağırlayarak bayramlarını kutladı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Kurban Bayramının 2’nci gününde İlkadımlıları İlkadım Belediyesinde ağırlayarak bayramlarını kutladı. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman, AK Parti İlkadım Yönetim Kurulu Üyeleri, STK ve Hemşehri Dernekleri temsilci ve üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saat 14:00’de gerçekleştirilen bayramlaşma merasiminde vatandaşlar ve belediye çalışanları ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Birlik ve kardeşlik günü olan bayram günleri bizleri daha da kenetlemenin vesilesidir” dedi.

“KURBAN BAYRAMI PAYLAŞMANIN EN DEĞERLİ OLDUĞU GÜNDÜR”

Paylaşma ve yakınlaşma duyguları ile sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren Kurban bayramına bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Tok, Millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği gün olan bayramların birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmesi temennisinde bulundu. 

“BAYRAMLAR İNSANLARI YAKINLAŞTIRIR”

Bayramlaşma merasimine büyük ilgi gösteren vatandaşlarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirerek sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Bayram günleri Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar, barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır. Bayramlar, paylaştıkça anlam kazanır. Bayramlar, bunun için vardır; zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır bayramlar, bunu böyle anlamalı, böyle kabul etmeliyiz" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 22/08/2018