Ordu’ya 2 Şehit Ateşi Birden Düştü


Ordu’ya 2 Şehit Ateşi Birden Düştü

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde eğitim uçuşu yapan askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hv.Plt.Bnb. Ümit Karamustafa ile Hv.Plt.Yzb. Ali Şahin Odabaşı memleketleri Ordu’da son yolculuklarına uğurlanacak.

Ordu Valiliği şehitlerimizin cenaze programı ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

‘Isparta’nın Yalvaç ilçesinde eğitim uçuşu yapan askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan Hv.Plt.Bnb.Ümit Karamustafa ile Hv.Plt.Yzb.Ali Şahin Odabaşı’nın naaşı; Yarın sabah Eskişehir’de yapılacak törenin ardından askeri uçakla ilimize gönderilecektir.

Şehitlerimizin naaşları; Eskişehir’de yapılacak törenin erken bitmesi ve hava şartlarının uygun olması halinde öğle saatlerinde Ordu-Giresun Havalimanına getirilmesi beklenmektedir.

Şehitlerimizden Hv.Plt.Yzb.Ali Şahin Odabaşı’nın cenaze töreni; Altınordu ilçemizde öğle namazına müteakip Ulu Camii’nde kılınacak cenaze namazının ve törenin ardından Eskipazar’da bulunan Garnizon Şehitliğinde, Hv.Plt.Bnb.Ümit Karamustafa’nın cenaze töreni; Fatsa ilçemizde ikindi namazına müteakip Hükümet Konağı’nın önündeki alanda kılınacak cenaze namazının ve törenin ardından Asri Mezarlıkta yer alan Şehitliğe defnedilecektir. 

Tüm Orduluları, şehitlerimize son görevimizi yerine getirmek üzere yapılacak törenlere davet ediyoruz.’


Yayın Tarihi: 17/01/2018