Terme Zabıtası Sıkı Denetimlerini Sürdürüyor


Terme Zabıtası Sıkı Denetimlerini Sürdürüyor

Terme Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayının gelmesi ile denetimlerini sıklaştırarak, ilçede faaliyet gösteren bakkal, market ve ekmek fırınlarında kontroller yaptı.

Ramazan ayında vatandaşın ibadetini gönül rahatlığıyla yerine getirmesi adına Terme Belediyesi zabıta ekipleri, ilçede bulunan bakkal, market ve fırınlarda fiyat etiketi ve gramaj denetimi yaptı. Yapılan denetimlerde gramaj kontrolünün yanında ürünlerin raftaki ve kasadaki fiyatları, karşılaştırılırken yerli malı etiketleri de kontrol edildi.

UYARI VE BİLGİLENDİRMELER YAPILDI
Terme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı denetimler sırasında kurallara uymadığı tespit edilen işletmelere, tutanak tutup uyarıda bulunan ekipler, verilen süre sonunda eksikliklerin giderilmemesi durumunda gerekli cezai işlemlerin yapılacağı konusunda işletme sahiplerini uyardı. Terme Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetledikleri işyerlerinde üretim, hijyen ve sağlık yönünden uyulması gereken kurallar hakkında da işyeri yetkililerine bilgiler verdi.

HER ALANDA DENETİME DEVAM
Terme’de birçok iş kolunda denetimlerin devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Kentimizde öncelikle gıda konusunda denetimlerimizde hassas davranıyoruz. Hiçbir şekilde hemşehrilerimizin sağlıkları ile oynanmasına izin vermeyeceğiz Halkımızdan gelen talep ve şikâyetleri de dikkate alacağız. Termelilerin huzurunu ve sağlığını tehdit eden tüm olumsuzluklara karşı belediyemizin kapıları sonuna kadar açık” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 12/05/2019