KADEF’den MÜSİAD ‘a Ziyaret


KADEF’den MÜSİAD ‘a Ziyaret

Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Op.Dr.Yılmaz KARAGÖZ yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Haluk TAN ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Karagöz ve yönetim kurulu kendilerini tanıttıktan sonra, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri de ziyaretçilerine kendilerinden  bahsettiler.

Karagöz, STK’ların öneminden bahsederken MÜSİAD’ ın Samsun’u daha ileriye taşınacağına  inançlarını belirterek MÜSİAD Başkanlığı’na seçilen Haluk Tan ve yönetimini  tebrik etti..

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk  Tan ise, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ve iyi dilekler için teşekkürlerini iletirken, " Şehrimiz için beraber olup, ortak çalışmalar yapmak zorundayız. Güçlü olan tüm yapılarımızı gündeme getirmeli ve geliştirmeliyiz. Samsun’da, ülkemizde söz hakkı elde edebileceğimiz sektörler var. Bunlardan bazıları; cerrahi aletler, otomotiv, mobilya alanlarıdır. Birçok sektörde marka olabilecek bir şehiriz ve bu amaçla çalışmalarımız devam edecek." diye konuştu. 

Başkan TAN, KADEF Başkanı Op. Dr. Yılmaz KARAGÖZ’ e ziyaretleri esnasında MÜSİAD’ ın aylık düzenli olarak çıkarttığı Çerçeve Dergisi’ni  takdim etti.


Yayın Tarihi: 31/03/2017