Onur Öztekin TÜGİK Yönetim Kurulunda


Onur Öztekin TÜGİK Yönetim Kurulunda

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Onur Öztekin, Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu’nun 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Genel Merkez binasında gerçekleşti. Genel kurulda TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral delegelerin desteği ile güven tazelerken, SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin TÜGİK Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin de katıldığı genel kurulu değerlendiren SAMGİAD Başkanı ve TÜGİK YK Üyesi Onur Öztekin, ''SAMGİAD olarak delegelerimizin tamamıyla genel kurulumuza katılım sağladık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımızın da katıldığı çok güzel bir genel kurul gerçekleştirdik. Hem Cumhurbaşkanımız hem de genel başkanımız Erkan Güral iş dünyasına önemli mesajlar verdiler'' dedi.

''Genel Kurulda oluşan TÜGİK Yönetim Kurulu'nda, Samsun'umuzu ve SAMGİAD'ı temsil edeceğim'' diyen Başkan Öztekin, ''Türkiye genelinde 10 bine yakın üyesi bulunan TÜGİK yönetim kurulunda şahsıma yer veren genel başkanımız sayın Erkan Güral'a tekrar teşekkür ediyorum. Samsun'umuza, SAMGİAD aileme katkı vermeye devam edeceğimin sözünü veriyorum. Ayrıca TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu'nda bu dönem görev alacak önceki dönem başkanımız Savaş Gömeç'e, Yüksek İstişare Kurulu yedek listede yer alan Başkan Yardımcımız Buğra Çolak’a ve eski başkanlarımızdan Özgür Uyanık ve Denetleme Kurulu yedek listesinde yer alan Yönetim Kurulu üyemiz Sinan Alaçamlı'yı da tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Genel başkanımız Erkan Güral'ın ifadesiyle 'hep beraber çalışacağız, hep beraber başaracağız'. Başarılı çalışmalara imza atacağız'' diye konuştu.


Yayın Tarihi: 04/02/2022 - 18:00