İz Bırakan Dokunuşlar Büyük Mutluluklar


İz Bırakan Dokunuşlar Büyük Mutluluklar

Başkan Aşkın Tören, insanı merkeze alan hizmet anlayışı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla Altınordulu’ların hayatlarını kolaylaştırmaya ve hayır dualarını almaya devam ediyor

Bugüne kadar birçok insanın hayatında iz bırakan dokunuşlara imza atan Başkan Aşkın Tören, Alınca mahallesi merkez sokak sakinlerinin yol sorununa da kayıtsız kalmadı.

 ALINCA MERKEZ SOKAKTA ASFALT SEVİNCİ

Başkan Aşkın Tören’in talimatı ile harekete geçen Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 40 hanenin yaşadığı sokakta yıllardır süren ulaşım çilesine son verdi. Alınca mahallesi merkez sokağın Alınca-Alisayvan grup yolu bağlantısı olan dik yokuşlu güzergâh kısa süre içerisinde sıcak asfalt ile buluşturuldu.

Özellikle yağışlı havalarda araç trafiğinin imkânsız hale geldiği yolun sıcak asfalta kavuşması mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. Yapılan çalışmaya en çok sevinenlerden biri de yetmiş beş yaşındaki Emine Kılıç oldu. Tarifsiz bir mutluluk yaşan Emine Teyze Başkan Aşkın Tören’e seslenerek; “Aşkın oğlum, Allah senden razı olsun. Yola kavuşturdun bizi. Biz evimize çıkamıyorduk burada şimdi kapımıza araba geliyor. Yolumuz şimdi yapıldı sevincimden havada uçuyorum sanki. Allah senden razı olsun, Allah seni dünya durdukça durdursun.” sözleriyle teşekkürlerini iletti.

Yolun yapılmasından memnuniyet duyan mahalle sakinleri de Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

 BAŞKAN AŞKIN TÖREN “TÜM HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNDE ‘ÖNCE İNSAN' ANLAYIŞI VARDIR”

Vatandaş odaklı yaklaşımla sorunlara çözüm üretmeye gayret ettiklerini belirten Başkan Aşkın Tören, “şehrimizin dört bir yanında ekiplerimiz tam zamanlı bir mesai ile çalışmalarına devam ediyor. İnsanımızın beklenti ve taleplerine çözümler üretmeye yaşadıkları sorunları ortadan kaldırmaya gayret ediyoruz. Alınca merkez sokak sakinlerinin haklı beklentilerini karşıladık. Bizim için önemli olan hemşehrilerimizin rahatı konforu ve memnuniyeti. Bunu sağlayabilmek adına da canla başla çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.  


Yayın Tarihi: 27/12/2022 - 14:27