Giresun Cumhuriyet Meydanı’nda İnternet Hizmeti


Giresun Cumhuriyet Meydanı’nda İnternet Hizmeti

Sosyal Belediyecilik uygulamaları kapsamında Giresun Belediyesi tarafından Mart ayı içinde Atatürk Meydanı’nda hizmete açılan kablosuz internet hizmeti Wİ Fİ ağı artık Cumhuriyet Meydanı’nda da vatandaşlara hizmet verecek.

Giresun Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında Cumhuriyet Meydanı (Keşap Durağı) ücretsiz kablosuz Wİ Fİ ağı ile internete kavuştu. Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz olarak hizmet verecek internet ağından aynı anda 500 kullanıcı yararlanabilecek. İnternet ağına katılan her bir kullanıcı aylık 2828 dakika internette kalabilecek.

Modern çağın gereklerini her geçen gün yakından takip eden ve yenilikleri hayata geçiren Giresun Belediyesi, parklara ilgiyi arttıran bu uygulama sayesinde Giresunlular sadece ev ve işyerinde değil açık havada da internetle buluştu. Atatürk Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı olmak üzere iki noktada Giresunlulara hizmet veren bu uygulama ilerleyen zamanlarda şehrin farklı noktalarında da projelendirilip hayata geçirilecek.

İnternet ağından yaralanacak olan vatandaşlarımız telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarlarından rahatlıkla kablosuz (Wİ Fİ) ağına girip “Giresun Belediyesi” ağını bulup, yönlendirilecek internet sayfasından bir defaya mahsus cep telefonu numarası girerek şifresini oluşturacak. Kayıt işleminin tamamlanmasının ardından yine bir defaya mahsus SMS doğrulaması yaptıktan sonra ücretsiz internetini kullanmaya başlayacak.


Yayın Tarihi: 31/08/2016