Kızılay, “Yılın Sivil Toplum Kuruluşu” Seçildi


Kızılay, “Yılın Sivil Toplum Kuruluşu” Seçildi

Kızılay, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri’nde “Yılın Sivil Toplum Kuruluşu” ödülüne layık görüldü.  

2. Anadolu Medya Ödülleri düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Törene, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bazı milletvekilleri ve çeşitli kanalların medya temsilcileri, gazeteciler ile sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. 40 ödülün dağıtıldığı gecede Kızılay, Yılın Sivil Toplum Kuruluşu seçildi.  Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ödülü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun elinden aldı.

Dr. Kınık, gecede yaptığı konuşmada, Kızılay olarak Anadolu medya kuruluşlarıyla çok yakın çalıştıklarını belirterek, “Çünkü Kızılay’ın yurt geneline yayılmış 700 şubesi var. O nedenle her gün onlarca haberimiz medyada yer alıyor. Biz kendilerinin kıymetini çok iyi biliyoruz. Metafordaki gibi ‘Siz süpermarkete giderseniz ama cenazenize bakkal gelir.’ Anadolu medyasını kendimize yakın, sıcak buluyor, her zaman yanımızda bulunan paydaşlarımız olarak görüyoruz. Bu ödülü de hem Kızılay hem de milletimiz adına alıyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Törende, yılın en iyi gazete ve gazetecilerine, televizyon kanalı ve televizyoncularına, haber programlarına, dizi ve dizi oyuncularına ödülleri de takdim edildi.


Yayın Tarihi: 06/12/2016