İhsan Kurnaz’dan Ülkücü Şehide Vefa Sözü


İhsan Kurnaz’dan Ülkücü Şehide Vefa Sözü

Cumhur İttifakı, AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, İlkadım’da bir sokağa Ülkücü Şehit Ferhat Yılmaz Çakıroğlu ismini vereceği sözünü verdi.

İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığının düzenlediği Kur’an-ı Kerim tilavetine katılarak, 9 sene önce Ege Üniversitesi Tarih Bölümü 4.sınıf öğrencisiyken PKK’lı teröristler tarafından bıçaklanarak şehit edilen Samsunlu Ferhat Yılmaz Çakıroğlu’na dua etti.

Ülkü Ocakları Samsun İl Binasında düzenlenen programda Ferhat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTTURMAYACAĞIZ

Burada konuşan Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Ülkücü Şehit Ferhat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin İlkadım’da bir sokağa vereceklerini belirterek, “Şehitlerimiz bu topraklar için canlarını kanlarını feda ederek kutsal makam sahibi olmuş manevi olarak çok şey borçlu olduğumuz değerlerimizdir. İnşallah göreve geldiğimizde bütün şehitlerimizin anısına Ülkücü Şehit Ferhat Yılmaz Çakıroğlu’nun adını bir sokağa vererek yaşatacağız” diye konuştu.

Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar ve yönetim kurulu tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim tilavetine Cumhur İttifakı Ak Parti İlkadım Belediye Başkanı adayı İhsan Kurnaz, Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yayın Tarihi: 22/02/2024 - 20:20