SAMULAŞ’ın Yeni Ring ve Ekspres Hatları Hizmete Başlıyor


SAMULAŞ’ın Yeni Ring ve Ekspres Hatları Hizmete Başlıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ tarafından işletilecek yeni ekspres ve ring hatları 13 Kasım 2017 Pazartesi günüden itibaren hizmete giriyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi adına ulaşım hizmetlerini yürüten SAMULAŞ A.Ş. bünyesinde hizmet verecek olan R28 Ring Hattı, R22 Ring Hattı, E4 Ekspres Hattı ve E5 Ekspres hatları Samsun’da toplu taşım hizmeti vermeye başlayacak.

KALAFAT: GÜVENLİ VE KONFORLU ULAŞIM HİZMETİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. Operasyon Müdür Vekili Ziya Kalafat, “Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Samsun’da halkımıza hizmet için toplu taşıma kazandırılan tamamı yüzde 100 alçak tabanlı ve engelli erişimine uygun otobüslerle hizmet vermeye başlıyoruz. 13 Kasım’da devreye alınacak 4 adet hat ile vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli toplu ulaşım hizmeti almasını sağlayacak" dedi.

R22 ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE RİNG HATTI

Hatlarla ilgili detaylı bilgi veren Kalafat, “SAMULAŞ tarafından işletilen raylı sistem hattına dikey besleme hizmeti verecek olan R22 Organize Sanayi Ring Hattı, 19 Mayıs Sanayi Tramvay İstasyonu’ndan hareket edecek. Organize Sanayi Bölgesi içerisinde hizmet verecek olan ring hattı organize sanayi bölgesini raylı sisteme bağlayacak” dedi.

R28 GAR İSTASYONU - HASTANELER - DURUŞEHİR RİNGİ

Gar Tramvay İstasyonu’ndan hareket edecek olan, R28 Ring hattı, Doğumevi – Duruşehir - Gazi Devlet Hastanesi güzergahında yoğun saatlerde 15 dakika aralıklarla hizmet verecek.

BÜYÜK CAMİ - ARAŞTIRMA HASTANESİ ESKPRES HATTI

13 Kasım 2017 Pazartesi günü hizmete başlayacak olan bir diğer ekspres hattı ise Büyük Cami - Cumhuriyet Meydanı - Kılıçdede - Duruşehir - Araştırma Hastanesi güzergahında hizmet verecek.

OMÜ – ARAŞTIRMA HASTANESİ – OTOGAR EKSPRESLE BİRBİRİNE BAĞLANDI

13 Kasım 2017 Pazartesi günü hizmete başlayacak olan E5 Ekspres Hattı 19 Mayıs Üniversitesi - Atatürk Bulvarı - Cumhuriyet Meydanı – Barış Bulvarı - Araştırma Hastanesi – Otogar güzergahında hizmet verecek.


Yayın Tarihi: 08/11/2017