Berat Kandili Af ve Mağfiret Gecesidir


Berat Kandili Af ve Mağfiret Gecesidir

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ramazan ayının gelişini müjdeleyen Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Berat Kandilini tekrar idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  Kurtuluş,  af,  merhamet ve mağfiret gecesi olan Berat Gecesi’nin tefekkür ve arınma gecesi olduğuna vurgu yaptı.

“GÖNÜL BAĞLARIMIZI VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMESİNE VESİLE OLSUN”

Berat Kandili’nin arınmanın ve affın kapılarını açan mübarek gecelerden biri olduğunu söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “ Kudsiyetiyle gönüllerimize ilahi bereket bahşeden mübarek üç ayların içerisinde barındırdığı önemli gecelerden birisi de şüphesiz Berat Kandilidir.  Bu mübarek gece, Allah’ın kullarını günahlardan arındırdığı gecedir. Her bir Müslümanın kıymetini bilerek değerlendirmesi gereken maneviyat dolu zamanlardır.  Bu gecenin manevi feyzinden ve bereketinden istifade etmemiz, bu rahmet gecesini dua ile geçirmemiz gerekiyor.  Bu gecede, tüm Dünyayla birlikte Ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs  illetinden kurtulmak ve şifa bekleyen hastalarımız için bol bol dua edelim. Dualarımızdan fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımızı ve güvenlik güçlerimizi eksik etmeyelim.  Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandilinin gönül bağlarımızı, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Berat kandilimiz mübarek olsun” dedi.


Yayın Tarihi: 26/03/2021