Terme'de 55 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı


Terme'de 55 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı

Terme Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sünnet şöleninde 55 çocuk, erkekliğe ilk adımı attı. Başkan Kılıç, “Evlatlarımızı sağlık ve güven içinde büyütmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Samsun'un Terme İlçesi'nde geleneksel hale gelen sünnet şöleni ile 55 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Ulusoy Tesisleri Balo Salonu'nda yapılan törene çocukların aileleri ve Termeli vatandaşlar katıldı.

Geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketi nedeniyle kapalı alanda gerçekleştirilen tören Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından sünnet çocuklarına pamuk şekeri, yüz boyama, balon, dondurma gibi çeşitli etkinlik ile 55 çocuğa hediyeler verildi

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Geleneksel hale gelen sünnet şölenimizi bu yılda yaptık. Rabbim bu yavrularımıza inşallah vatanına, milletine , bayrağına bağlı bir birey olarak ülkesine hizmet etmeyi nasip etsin. Bu seneki çocuklarımızın ayrıca bizden alacağı olsun. Sünnet şölenini daha hareketli açık alanda güzel gösterilerle yapmak isterdik fakat hava durumu ardından gelen sel buna engel oldu. Ancak önümüzdeki sene Allah izin verirse daha güzel bir şölende buluşmak sözümüz olsun" dedi.

Şölen programına ayrıca AK Parti İlçe Başkanı İbrahim AR ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Terme Belediye Meclis üyeleri de katıldı.


Yayın Tarihi: 02/09/2019