İmren Nilay Tüfekci: ‘‘Ortak Aklın Adresi STK’lar Olacak”


İmren Nilay Tüfekci: ‘‘Ortak Aklın Adresi STK’lar Olacak”

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Derecik Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Vural ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Tüfekci, ‘‘Derneklerimizle, STK’larımızla, vatandaşımızla iletişimi koparmayarak bu şehir için birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Seçim Kampanyası çalışmaları kapsamında programına hız kesmeden devam eden İmren Nilay Tüfekci, bir yandan saha çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederken diğer yandan da sivil toplum kuruluşları ve dernekleriyle görüşmeler gerçekleştiren Tüfekci, ‘‘Toplumumuzun böylesine ayrıştırıldığı, kutuplaştırıldığı bir dönemin içerisindeyken böyle anlamlı dernekler ve STK’ları görmek bizim umudumuzu yeşertiyor. Bugün burada beni çok güzel bir şekilde karşılayan dernek üyelerine ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte şehrimize daha iyi hizmetler yapabilmek adına neler yapabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bugün nasıl karşınıza oturup sizlerle geleceğimizi planlıyorsak, yarın göreve geldiğimizde de o şekilde devam edeceğiz. Kapım herkese her zaman açık olacak bundan şüpheniz olmasın’’ şeklinde konuştu.

DERNEKLERİMİZLE İLETİŞİMİ KOPARMAYACAĞIZ

Dernekler ile fikir alışverişinin şehri doğru yönetme konusunda çok önemli olduğunu söyleyen İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, ‘‘ְBenim düsturumda en önemli gördüğüm şeylerden biri de vatandaşla iletişimdir. Bugün şehrimizde ne problem var ise bunların neredeyse hepsi halka gözünü kulağını kapattıkları için oluyor. Biz Vatandaşımızla bağımızı koparmayacağız. Kapılarımızı hep açık tutacağız. Derneklerimizle, STK’larımızla, vatandaşımızla iletişimi koparmayarak bu şehir için birlikte çalışacağız. Biz bu şehrin insanına inandık, güvendik. Siz de bize inanın’’ diye konuştu.


Yayın Tarihi: 22/02/2024 - 20:30