Samsun Aday Adayları Tanıtıldı


Samsun Aday Adayları Tanıtıldı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından 27. Dönem Milletvekilleri Aday Adaylığı Tanıtım Toplantısı Ömer Halisdemir Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman yaptı. 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin şehrimize, milletimize ve Ülkemize hayırlar getirmesi temennisiyle başlayan Karaduman, “24 Haziran, ülkemiz için tarihi bir karar günüdür. Biz inanıyoruz ve halkımızın teveccühü onu gösteriyor ki, 24 Haziranın ertesinde milletimizin iradesiyle seçilmiş güçlü bir iktidar ve güçlü bir meclis ile güne merhaba diyeceğiz” dedi.

AK Parti Samsun Teşkilatı olarak Genel Merkez ve Cumhurbaşkanı’nın gösterdiği hedefler doğrultusunda 24 Haziran seçimlerine hazır olduklarını belirten Karaduman, “Sayın Cumhurbaşkanımız seçim için 24 Haziranı işaret ettiği andan itibaren hazırlıklara başladık. Bugün gelinen noktada, diğer siyasi partiler henüz Cumhurbaşkanı adayını dahi belirleyememişken biz vekil aday adaylarımızı, hatta ve hatta mahalle başkanlarımızdan sandık başkanlarımıza kadar en kılcal damarlarımızdaki görevlilerimizi belirleyerek sahaya inmiş bulunmaktayız. Bu kadar kısa süre içerisinde bunca hazırlığı yapabilmemizin temel sebebi ise teşkilatımızın dinamik yapısıdır. Böyle bir yapıyı başka hiçbir partide görmek mümkün değildir. Bu sebeple İl Teşkilatımız başta olmak üzere kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ilçe teşkilatlarımıza koordineli çalıştıkları, daima hazırlıklı oldukları ve seçim zamanı olsun ya da olmasın daima vatandaşlarımızla birlikte oldukları için sizlerin huzurunda bir kere daha şükranlarımı sunmak isterim” diye konuştu. 

24 Nisan Salı günü başlayan ve 2 Mayıs Çarşamba günü biten 9 günlük süreç içerisinde Milletvekili aday adaylarının başvuru işleminin tamamlandığını ve AK Parti Genel Merkezine gönderildiğini bildiren Karaduman şöyle devam etti:

“Toplamda 103 müracaat aldık. Bu müracaatların içerisinde 21 bayan, 11 engelli ve 25 altı 9 kardeşimizin bulunması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Toplumumuzun her kesiminden böylesine büyük bir ilginin olmasını vatandaşlarımızın partimize güvendiğinin ve bayrağı bizim elimizde görmekten memnun olduklarının bir göstergesi olarak görüyoruz. Allahın izniyle bayrağı yere düşürmeden var olan yatırımlarımıza yenisini ekleyerek ülkemizi daha güzel bir geleceğe hazırlayacağız. Bugün burada Milletvekili aday adaylarımızı teşkilatımıza ve şehrimize tanıtmak için toplanmış bulunmaktayız. Sizler de takip ediyor ve yakinen biliyorsunuz ki gündemimiz çok hareketli ve hemen hemen her yeni gün, yeni bir faaliyet ve koşuşturma içerisindeyiz. Bu kadar kısa sürede bugün bu toplantıyı yapabiliyor olmamız Teşkilatımızın süratli ve koordineli çalışmaları neticesinde olmuştur. Toplantımızın yapılmasında hazırlanmasında emeği geçen tüm teşkilat üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Milletvekili aday adaylarımıza çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Aday adaylarımız ve içlerinden belirlenecek olan adaylarımızın halkımıza, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman’ın açılış konuşmalarının ardından Milletvekili aday adayları kendilerini tanıttı. Toplantının ardından İl Başkanı Karaduman, Milletvekili aday adayları ile birlikte toplu fotoğraf çekildi.


Yayın Tarihi: 03/05/2018