Karaduman: “Belirsizlikler Aşılıp Yeni Yönetim Sistemine Geçiş Yapılmalıdır”


Karaduman: “Belirsizlikler Aşılıp Yeni Yönetim Sistemine Geçiş Yapılmalıdır”

24 Haziran seçimleriyle ilgili açıklama yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, “24 Haziran seçimleri, Türkiye için yeniden bir dirilişe ve şahlanışa vesile olacaktır. Türkiye’nin bir an önce belirsizlikleri aşarak, ülkemizin geleceğine yönelik kararların daha güçlü şekilde alınması ve uygulanabilmesi için yeni yönetim sistemine geçiş aciliyet arz etmektedir” dedi.

Seçim hazırlıklarını tüm teşkilat ile birlikte hız kesmeden sürdüren AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, 24 Haziran genel seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

 AK Parti teşkilatının her daim seçimlere hazır olduğunun altını çizen Karaduman, erken seçim kararıyla birlikte teşkilatlarımız sahaya inip çalışmalarını hızlandırdı. Bu kutlu yürüyüşümüze daha güçlü adımlarla devam ediyoruz.  24 Haziran'da yapılacak seçimin milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olacağına inanıyoruz. İstikrarlı ve güçlü Türkiye için milletimiz en güzel kararı verecektir.  Biz her konuda çok önemli kararlar vermemiz gereken bir dönemde seçim konusunu ülkemizin gündeminden bir an önce çıkarmalıyız. İnşallah 24 Haziran seçimleri Türkiye için yeniden bir dirilişe, şahlanışa vesile olacaktır.  

Milletvekili adaylarımızın hepsi şuan sahada ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatıyorlar.  İl ve İlçe teşkilatlarımız sürekli sahada sürekli hemşerilerimizle beraber. Teşkilatımızda herkes üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Süreci başladığımız gibi tamamlarsak ilk turda bu işi hallederiz. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkemiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

İyi Partiye geçmiş olsun mesajı

İyi parti Samsun yöneticilerine geçmiş olsun dileğinde bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, “Kırıkkale Balışeyh mevkiinde elim bir kaza neticesinde yaralanan İyi Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Milletvekili Adayları İbrahim Özyer ve Önder Fatih Şenol, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Recep Güleroğlu ve araç sürücüsü Alper Özyer’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyoruz.” dedi.


Yayın Tarihi: 29/05/2018