Terme Belediyesi Samsun- Ordu Karayolu Kenarına İftar Çadırı Kurdu


Terme Belediyesi Samsun- Ordu Karayolu Kenarına İftar Çadırı Kurdu

Terme’den iftarda aç geçemezsiniz,

Terme Belediyesi tarafından, Samsun- Ordu karayolu kenarı Yukarı Söğütlü mevkiinde iftar çadırı kuruldu.

Terme Belediyesi, bu yıl bir ilki gerçekleştirerek Samsun- Ordu karayolu kenarı Yukarı Söğütlü mevkiinde iftar çadırı kurdu. Terme’li hayırsever işadamları ve Terme Belediyesi işbirliği ile kurulan iftar çadırında özellikle transit yolcular ve karayolundan geçen vatandaşlara 3 çeşit sıcak yemek, tatlı, su ve ayran ikram ediliyor.

“BİR İLKİ BAŞLATTIK”

Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğunu ifade eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Terme Belediyesi olarak bir ilki başlatarak ramazan boyunca karayolundan geçecek insanlarımızı iftarda Terme’de misafir ediyoruz. Samsun-Ordu karayolu kenarına çadırımızı kurarak, hem vatandaşlarımızı göz önünde bulundurduk, hem de yoldan arabalarıyla geçen, insanlarımızı, yolcularımızı göz önünde bulundurduk. Yolcu iftar çadırımız ramazan boyunca vatandaşlarımıza hizmet verecektir. “diye konuştu.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

İnsanları birleştirici ve kaynaştırıcı yönüyle iftar sofralarının ayrı bir lezzeti olduğunu belirten Başkan Kılıç, Terme Belediyesi'nin kurduğu iftar programlarına Terme’li hayırseverler tarafından katkı ve destek sağlandığını ifade ederek hayırseverlere de ayrıca teşekkür etti. “Ramazan atmosferini Terme’de doyasıya yaşayacağız” diyen Başkan Kılıç, şunları kaydetti: “Allah’ım, sağlıklı bir şekilde ramazanı tamamlamayı nasip etsin. Tutuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri ve hayırları kabullerin en güzeliyle kabul eylesin.”


Yayın Tarihi: 09/05/2019