Terme’de Yollara Son Teknoloji Dokunuşu


Terme’de Yollara Son Teknoloji Dokunuşu

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un yapımını hızlandırdığı yol çalışmaları için belediye araçları arasına eklediği son teknolojik özelliklere sahip 1 adet kombine satıh asfalt kaplama aracı çalışmalara başladı.

4,5 yıl da 60’a yakın yeni araç alarak rekor kıran Terme Belediyesi, bozuk olan ve açılan yolları nitelikli hale getirmek için son teknoloji ürünü sathi kaplama aracı satın aldı. Bugüne kadar iki aracın yaptığı işini tek başına üstlenen araçta, sathi kaplama için gerekli olan bitüm ve mıcır bir arada bulunuyor. Aracın 6 ton bitüm, 12 ton mıcır haznesi için bir de belediye tarafından agrega yıkama ve emisyon tesisi kuruldu.

ETKİN VE EKONOMİK
Kombine aracın Terme’ye hayırlı olmasını temenni ederek bir açıklama yapan Belediye Başkanı Şenol Kul, “Etkin verimli ve ekonomik bir sistemi hayata geçirdik. Amacımız kısa sürede az maliyetle daha kaliteli çok alana asfalt dökebilmekte. Artık 80 mahalleye hizmet götürüyoruz. Çalışma alanlarımız oldukça geniş. Yeni sistem araçlarımızla hizmet kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz” dedi.


Yayın Tarihi: 03/10/2018