Demir: 'Samsun'u Birlikte Yöneteceğiz'


Demir: 'Samsun'u Birlikte Yöneteceğiz'

Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir,  'Bu şehirde oturan herkesin bu şehir için hayalleri var ve biz bu hayalleri hep birlikte gerçekleştireceğiz' dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Ayvacıkta düzenlenen sabah kahvaltısında Samsun'a 5 yıl içerisinde yapacakları projeleri anlattı. İskele kafede düzenlenen kahvaltıya Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı. Samsun'u birlikte yöneteceğiz diyen Mustafa Demir, 'Bu şehirde oturan herkesin bu şehir için hayalleri var ve biz bu hayalleri hep birlikte yapacağız. Herkes elini taşın altına koyacak. Fikrini bizimle paylaşacak. Samsun için iyi olacak her projeyi hayata geçirmek için çabalayacağız. Ama bunu hep birlikte yapacağız' dedi.

'Sorumluluğumuzun farkındayız'

Kendilerine verilen sorumluluğun farkında olduklarının altını çizen Mustafa Demir, '3 dönem milletvekilliği, 5 yıl komisyon başkanlığı ve 2,5 yıl bakanlık yapmış biri olarak bize verilen bu sorumluluğun farkındayız. Gece gündüz demeden çalışcağız. Büyükşehir ve ilçelerimizin imkanlarını birleştirerek  en acil olan işlerden başlayarak çalışmalarımıza yön vereceğiz. 5 yıl içinde hiç bir mahallemizde altyapı sorunu kalmayacak şekilde çalışacağız.'

'Marka değeri yüksek bir Ayvacık'

Marka değeri yüksek bir Ayvacık planladıklarına vurgu yapan Demir, 'Milletvekilliğim döneminde Ayvacığı turizm alanı ilan ettirmiştik. Şimdi turizm planlarını yaparken 50 yılını planlamalıyız. Bina yaptıktan sonra yol yapan değil, yolu yapılmış yere inşaat yapılan bir belediyeciliği Samsun'a ve ilçelerine kazandıracağız.' diye konuştu. Kahvaltının ardından esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, esnaflarla sohbet etti.

 


Yayın Tarihi: 30/12/2018